Vindueskarmen

I mine vindueskarme, kan man se det er sommer. Min fine økologiske avocado, strutter og blir højere og højere for hver dag. Jeg plantede den for ca. 5 uger siden tror jeg og den er meget høj og flot allerede. Min mor havde engang en stor avocado. Den var mega lang, og stod på gulvet. Alligevel gik bladene helt op over vindueskarms højde. “Dyrk din egen flagstang” som der var én der sagde.
avocado.JPG
Orkidéen jeg fik i fødselsdagsgave sidste år, blomstrer fint. Den ene gren er meget kort, med fire blomster. Den anden gren er meget højere og er ved at springe ud nu. Jeg fik ellers en utrolig flot orkidé i eksamensgave, af pap-mormor, men den døde i bilen. Den kunne ikke holde til halvanden time i 40 graders varm bil. Blomsterne faldt af, og nu får den ekstra pleje. Den var hvid med lyserøde fregner, meget meget pæn.
vindue1.JPG
Der står også to Georginer. De er meget søde, og var lige på tilbud i Super Best i går.
vindue2.JPG
Dronning Ingrid, som er 4 år gammel, og vokser frit har en masse blomster. De er meget lyse, og meget søde.
vindue3.JPG

Nu skal Kasper og jeg se film. Jeg har været lidt ved siden af mig selv i dag. Siden bil-ulykken og alt det der er skete de dage, har jeg haft noget hjertebanken on and of, næsten daglig. Det er sikkert stress, og det er vildt irriterende. Jeg ringer til lægen i morgen, og ser hvad han siger. Nu skal der slappes af.

8 comments
  1. Hvis du vil have den lidt mindre lang og mere busket – avocadoen – så kan du knibe skud af foroven. Blomster er godt for sjælen – tror jeg 😉 God bedring!

  2. Tak Deborah, synes der er noget dejligt over den er lang og rank, men jeg vil prøve en ny sten og så gøre som du siger 🙂

  3. Vores flagstang var nærmere 90 cm høj, det kan være at du er heldig og kan få den højere:-)

    En massør og noget afspænding vil nok gøre underværker tror jeg. Go bedring.

    Knus.

  4. Godt inspireret af dit georginebillede fik jeg købt en megetblomstrende rød/hvid georgine i går på vej hjem fra arbejde. Den knold, jeg ellers har sat, er i udu. Jeg tror, duerne er efter det grønne.
    Selvom du ikke har have udendøre, så har du det næsten i dine vinduer!

  5. Uh, er der mon et billede af din georgine Conny? Jeg ville elske at have en have, men jeg må indtil videre nøjes med vindueskarmene. Det er også ok, for en tid.

  6. Billeder er jeg ikke så god til. (Eller prioriterer ikke tiden til det lige nu). Jeg havde ellers lige købt kabel til min nye smarte mobil – men kan ikke få lor… til at virke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere