Lægeskræk

Man kan sige man har lægeskræk, når man har en puls på 116 når man er hos lægen. Blodtryk var ligeså en kende højt, og jeg har så nu fået en bøtte betablokkere samt ordre om at slappe af – hvilket jeg jo prøver på, har jo ferie for pokker. Men godt jeg fik det tjekket, og nu må jeg så passe på mig selv og prøve at stresse ned. Pulsen er nu “nede” på 85, og jeg håber snart den kommer ned på min normale puls som er omkring 50.

Lægen sagde at bivirkningerne fra pillerne, kunne være en dårligere præstation ved elite-sport….ok så, så nøjes jeg bare med en 3. plads til Copenhagen Maraton…fnis.

8 comments
  1. Godt at du har fået det tjækket ud – hvis du lynhurtigt skifter fra marathon til riffelskydning, så vil du ikke få problemer.

    Inden for skydesporten er betablokkere faktisk doping 😉

  2. Hej Therese

    Tillykke med kørekortet! Hvor er det dejligt for dig at være færdig med det hva. Hvad er det for noget med bil ulykke? det lyder da virkelig ikke rart. Men det lyder til du har det bedre så godt for det ihvertfald. Mange knus Signe

  3. Pas på dig selv.

    Jeg har lukket min ene blog, men skriver på livet løs på min Urbanblog, hvor du skal være meget velkommen til at komme og besøge mig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere