Fodboldglæde

Ja…en overskrift jeg aldrig troede jeg ville have på bloggen. Ude på frederikssundsvejen kører en masse højt dyttende biler forbi. Dem der sidder i dem, vifter med irakiske flag og hujer og råber. Det får smilet på læben! Når man tænker på alt det der sker i deres fædreland, så er det dejligt at se dem juble over noget. Hvis de vinder aftenens kamp over Saudi Arabien, er de Asian Cup mestre. Jeg krydser fingre, og forbereder mig på at jeg nok ikke får meget søvn i nat hvis de vinder.
irakfodbold.jpg
foto: Ed Wray

Da jeg var i Barcelona, var jeg ude for noget a la det samme. FC Barcelona (eller hvad pokker de hedder), vandt mod Real Madrid (eller var det Milan…), og der var nok lige fest i gaden!

3 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Kære Krop!

Undskyld at jeg fik drukket alt alt alt for meget rødvin i går! Jeg gør det (måske) aldrig…
Læs mere

Panik !?

Nanoblogging on da’body! 3 dage på massiv druk…. Nu skal der vist detox’es eller noget. Plejer min hjertebanken…
Læs mere

Lux i Lux

Jeg er skam kommet hjem fra Luxembourg, men efter at komme hjem søndag aften og så direkte ind…
Læs mere
default_featured_image.jpg

Festivitas

Det er ikke meget I hører fra mig. Jeg ved det godt. Årsagen er at jeg skal flytte.…
Læs mere