Enø - CopenhagenDaily
1 In familien

Enø

strand1-copy.jpg
Da Kasper og jeg sidst var nede hos min mor, tog vi en formiddag på Enø. Solen skinnede og der var masser af mennesker. En lækker frokost på en af fiskerestauranterne blev det også til. Hvis jeg kunne, ville jeg elske at bo ved vandet. Den duft, vinden i håret og de skønne lyde af bølger, måger og fiskekuttere – det ville være lykken tror jeg.
strand2-copy.jpg
Næste gang jeg skal ned til mor, tror jeg helt bestemt jeg vil “plage” om en tur til Enø igen.
strand3-copy.jpg
strand4-copy.jpg
strand5-copy.jpg
Klar blå himmel og en tur ud at sejle, det må da være skønt. Og for dem der havde en stor båd, var det godt at broen åbnede jævnligt.
strand6-copy.jpg
Strandløvinden og strandløven, indtog lækker fiskefrokost.
strand7-copy.jpg
Denne lille fætter, røg ned i min mave.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    judith
    lørdag 18. august 2007 at 15:21

    Nææ sikke nogle fine billeder, og ja du skal nok komme derned igen næste gang du er her;-)
    Det var da godt at det kun var den lille fætter der røg ned i din mave, hi hi.

  • Leave a Reply