UD med Kongehuset!!!

Dronning Margrethe og Prins Henriks fond, har valgt ikke at ville støtte min studierejse til London. Ud med kongehuset siger jeg bare, slut med at være skabs-royalist !!!! Dronningen kan stikke sit dovne øje “#%¤”-op…. ARGHHHH jeg er sur lige nu! Er der én der kommer forbi og drikker en øl med mig og hører mig bitche????

sur.jpg

….sorry…

13 comments
  1. Jeg er nu stadig Royalist! Hvis du har søgt en fond, så har de vel enten synes, du ikke har opfyldt kriterierne el. at der var andre, der trængte mere…. Det synes jeg ikke er noget at Bitche over, selvom det selvfølgelig er ærgerligt. Men det er jo “spillets regler”.

  2. Deborah – Når man har søgt 20 fonde, er det surt at få afslag, især når de har afgjort det ved lodtrækning. Synes det er helt ok at bitche over det, for så er det ikke talent de er gået efter. Så jeg vil ikke give dig ret i at det er spillets regler 😉

  3. Jeg er sikker på, at det er fordi, Margrethe har nogle embedsmænd til at klare den slags, og de har jo ingen forstand. Det har vi observeret så tit.
    Jeg tror, at hvis det havde været Margrethe selv, der havde stået for det, SÅ HAVDE DU FÅET DOBBELT MAXIMUM LEGAT!!!!!, så jeg bliver ved med at være lidt royalistisk.

  4. Hvis det er en lodtrækning så skal nogen jo ryge, og alle der ryger fra, synes jo så det er uretfærdigt! De har jo kun en vis portion penge at give ud og at du overhovedet var med i lodtrækningen er jo så fordi du er god nok, men så “bare” uheldig nu!

  5. Pap-F – Oh yes, det siger vi 🙂 Hi hi hi.

    Deb – Har snakket med mange, og fundet ud af at det nok bare er alle ikke-klassiske der er røget, så de vælger vist kun klassisk dette år, og så naturligvis dem der allerede har et navn. Sådan må det bare være.

  6. Aj drop det der royale pjat. De er jo født lige så tæt ved r**hullet som os andre.
    Så hvorfor sidder de der i elfenbenstårnet? Og så vil de ikke engang gi’ Therese et legat? Hvis de nu holdt op med at ryge allesammen, kunne Therese leve af de penge, de sparede!

    Et kongehus hører bare ikke hjemme i et moderne demokrati. Men vi kan da lave en forening, så kan de royale få lov at støtte dem, og vi andre kan demokratisk vælge en til at repræsentere landet……

    UHA nu får jeg royale bank 🙂 men jeg kan bære det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Shame on you!

Ok….det var så den første træning. Jeg kom hen til centeret, og mødtes med “bolighuset” (træneren Ilva). Jeg…
Læs mere