Blandings-mandag - CopenhagenDaily
2 In mig

Blandings-mandag

Jeg stod tidligt op, og skulle på arbejde. Men så skulle jeg lige først maile til fagforeningen, ringe til Kilroy, nå at vaske op og lægge tøj sammen. Jeg kom da aldrig på arbejde….men istedet fik jeg også støvsuget, handlet, købt blomster, gået dejlig tur og lavet lækker aftensmad. Nu er maven fuld af humus, asparges, gulerødder og mandler. Jeg vil spille lidt Sims2 (meget farligt tidsfordriv), og så kommer Kasper hjem kl 21 hvor vi skal se film og drikke et enkelt glas rødvin.

I morgen er det tirsdag, og så skal jeg på arbejde. Og det SKAL jeg !!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Tina
  tirsdag 11. september 2007 at 07:24

  Har du fået den nyeste udvidelsespakke? Jeg skal have den i dag. Godt jeg har fri :O)))

 • Reply
  Therese
  tirsdag 11. september 2007 at 08:55

  Yes, jeg har fået den – og det er en tidsrøver! Hi hi. Og man tar på ferie uden sine kæledyr, det er nu meget rart.

 • Leave a Reply