Det virker - CopenhagenDaily
6 In mig

Det virker

Mit projekt Menneskeføde, virker i høj grad. Min krop har det fantastisk, nu efter lidt over en uge siden start. Min mave er ikke oppustet, men ret så flad (hvem der vidste den kunne være det) og jeg er ikke længere så “slikken”.
Der har været nogle dage med hovedpine, men det er nærmest overstået nu.
Nå ja, og så er der røget 2 kg på badevægten. Stadig sikkert kun væske, men altså…

I dag har jeg en lang dag. Først skal jeg cykle ud på skolen og aflevere nogle papirer. Derefter skal jeg på arbejde, og ved 16 tiden skal jeg mødes til en kort kop kaffe med en veninde. Derefter skal jeg måske mødes med en anden veninde, og vi skal høre noget musik. Land men dejlig dag 🙂

Ha’ en dejlig dag I også.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Pigen
  onsdag 12. september 2007 at 09:36

  Altså du taler så godt for den bog, at jeg nu har reserveret den på biblioteket 🙂 Jeg vil også have en flad mave!

 • Reply
  Therese
  onsdag 12. september 2007 at 09:47

  Hi hi, det er jeg glad for at høre. Den ér også god, og det virker. Hvis man har rygrad, og er indstillet på at det er en kostomlægning for livet. Det er ikke bare en slankekur.

  Glæder mig til at høre hvad du synes om det!

 • Reply
  judith
  onsdag 12. september 2007 at 15:56

  Tak, og ha selv en rigtig dejlig dag:-)

 • Reply
  Iduna
  onsdag 12. september 2007 at 18:01

  Kunne man få titlen? Skal ikke selv have nogen flad mave, – min vender nærmest indefter… Men kender en, der godt kunne bruge et par råd om kostomlægning, og som render og søger efter noget godt 🙂

 • Reply
  Therese
  onsdag 12. september 2007 at 23:18

  Tak mor 🙂

  Iduna, Bogen hedder Menneskeføde, af Tor Nørretranders. Uanset kropsform, tror jeg at bogen er god. Har selv en meget slank veninde, som ikke havde behov for at blive lettere, men efter denne kostomlægning fik en bedre fordøjelse og bedre følelse i kroppen. Så kan anbefales til alle 🙂

 • Reply
  Pigen
  torsdag 13. september 2007 at 13:26

  Altså øhm. Man er vel et forfængeligt tøsemenneske 😉 Så jeg vil bare lige være så irriterende at tilføje, at mit behov heller ikke er at blive lettere, men døjer som din veninde også med min fordøjelse. Derudover er jeg vanvittigt interesseret i kost og ernæring generelt, og skal helst have min lange næse i alt der kan læses om den slags 🙂 Kan ikke love, at jeg får det afprøvet, men jeg glæder mig i hvert fald til at få fat i bogen (som der i øvrigt ikke var kø på).

 • Leave a Reply