Det kunne være smart - CopenhagenDaily
4 In mig

Det kunne være smart

Med to wc kummer, overfor hinanden. For dét kunne jeg godt ha’ brugt de sidste 10 timer og stadigvæk…

Vi ses på den anden side!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  judith
  torsdag 20. december 2007 at 18:47

  Rigtig god bedring herfra:-)

 • Reply
  Marianne's mening
  torsdag 20. december 2007 at 19:48

  Stakkels dig.
  Rigtig god bedring!

 • Reply
  Tina - omme i London
  fredag 21. december 2007 at 14:31

  Aaah, din stakkel. Uanset om det giver flad mave, saa er det altsaa den vaerste maade at faa en flad mave paa!

 • Reply
  CopenhagenDaily » Blog Archive » Ulykkesfugl
  tirsdag 8. januar 2008 at 13:00

  […] Det kører ikke rigtigt for mit helbred for tiden. I går eftermiddags, en time inden jeg skulle i biografen, fik jeg igen en gang “mavepest”. Det må være noget jeg har spist, for det vil bare ikke holde op, uanset hvor mange akutpiller jeg tar’. Jeg må blive ved med at drikke vand, og så ellers lægge mig ind i sengen igen. Pis også! […]

 • Leave a Reply