Åh IKEA, din gamle %¤#&/”!!!

I dag endte IKEA-sagaen endelig. Det har godtnok været besværligt! Jeg købte et spisebord den 19. december. Kom hjem, samlede lortet og kunne så se at der var store ridser i bordpladen. Bordet består af fire ben, og to store bordplader samt to mindre til at forlænge bordet. Tre ud af fire plader, havde ridser.

Da bordet var tæske tungt, tog jeg en 3X34 hjem, og det kostede 300 kroner.
Jeg ringede med det samme til IKEA, forklarede problemet. Jeg kunne komme tilbage med det, og få det byttet. Jeg forklarede at jeg ingen bil havde, og ikke syntes jeg havde råd til at køre med bud frem og tilbage. Så ville jeg i alt have betalt 900 kroner i transport, for et bord der kostede 1200…Godt så, det kunne de godt forstå, og de bad mig ringe efter nytår for da havde de igen tid til at køre ud med ting.
bord1.jpg
Det gjorde jeg så. Pludselig kunne vi ikke få bordpladen leveret, og personen vi talte med kunne slet ikke forstå at vi var blevet lovet det. Heldigvis kunne jeg huske navnet på ham jeg havde talt med, og det endte med at IKEA bøjede sig.
I dag kom de så med nye bordplader, og jeg kan igen sove trygt om natten. Med et fantastisk spisebord inde i stuen. Er det ikke bare pænt?
Der kan sidde 4-8 personer alt efter hvor mange tillægsplader der kommer i. Jeg er glad nu. Men det er sidste gang jeg køber noget i IKEA (foreløbigt).
bord2.jpg

11 comments
  1. Jeg købte reoler engang, hvor der var fejl på det ene sidestykke. Jeg ringede og fik prompte det svar, at de næste dag ville komme ud og bytte med en ny reol. No problemo, overhovedet. Jeg tror, at du har været uheldig, men det er da irriterende alligevel. Flot bord, tillykke med det:)

  2. Tak Sifka. Det er da vildt de var så søde da du ringede. Til os sagde de, at de aldrig kører gratis ud med ting. Men ja, vi har været heldige, at tale med en gut der ikke helt havde styr på tingene.

  3. Godmorgen Therese,

    Undskyld jeg glemte helt at skrive igår, hvor fantastisk du synger og nogle dejlige tekster. Det var rigtigt rart at hører på. Selv om du er trat af Ikea, så skal du huske at du fremover kun kan købe møbler fra Ikea med god samvittighed og tøj fra H&M, ifølge Ninka 🙂
    Hvilket jo er meget praktisk, så er det jo simpelthen etisk, økologisk etc korrekt at købe i Ikea og H&M. Og ABSOLUT ikke fordi man ikke har råd til andet.

  4. Jo dit nye bord er rigtigt flot! Men sikke en elendig behandling du var ude for. Den slags er så anstrengende, og helt urimeligt.Jeg har ikke været ude for, at der var fejl ved mine Ikea-køb, men derfor skal de behandle dig ordentligt alligevel.

  5. Henriette – Dét skal vi bestemt ha’ fundet ud af. Jeg skal lige over de værste psykiske abstinenser, ellers er jeg ikke sjov at være sammen med 🙂

    Jonna – det er nemlig træls, men nu glemmer jeg det, og nyder mit dejlige bord 🙂

    Bettina – Tak for rosen! Jeg ved at Ninka anbefaler møbler og tøj fra IKEA og H&M….men min næste sofa skal være fra Bolia (tør sgu ikk IKEA igen) og tøjet, det er fra Trendsales 🙂

    Madame – Jeg synes desværre det er alt for tit at jeg hører om den slags behandling hos “de store magneter”. Men det gør bestemt ikke at det er i orden. Store køb, gøre jeg aldrig igen i IKEA.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere