Åh IKEA, din gamle %¤#&/"!!! - CopenhagenDaily
11 In mig

Åh IKEA, din gamle %¤#&/”!!!

I dag endte IKEA-sagaen endelig. Det har godtnok været besværligt! Jeg købte et spisebord den 19. december. Kom hjem, samlede lortet og kunne så se at der var store ridser i bordpladen. Bordet består af fire ben, og to store bordplader samt to mindre til at forlænge bordet. Tre ud af fire plader, havde ridser.

Da bordet var tæske tungt, tog jeg en 3X34 hjem, og det kostede 300 kroner.
Jeg ringede med det samme til IKEA, forklarede problemet. Jeg kunne komme tilbage med det, og få det byttet. Jeg forklarede at jeg ingen bil havde, og ikke syntes jeg havde råd til at køre med bud frem og tilbage. Så ville jeg i alt have betalt 900 kroner i transport, for et bord der kostede 1200…Godt så, det kunne de godt forstå, og de bad mig ringe efter nytår for da havde de igen tid til at køre ud med ting.
bord1.jpg
Det gjorde jeg så. Pludselig kunne vi ikke få bordpladen leveret, og personen vi talte med kunne slet ikke forstå at vi var blevet lovet det. Heldigvis kunne jeg huske navnet på ham jeg havde talt med, og det endte med at IKEA bøjede sig.
I dag kom de så med nye bordplader, og jeg kan igen sove trygt om natten. Med et fantastisk spisebord inde i stuen. Er det ikke bare pænt?
Der kan sidde 4-8 personer alt efter hvor mange tillægsplader der kommer i. Jeg er glad nu. Men det er sidste gang jeg køber noget i IKEA (foreløbigt).
bord2.jpg

You Might Also Like

11 Comments

  • Reply
    Trine
    onsdag 9. januar 2008 at 21:30

    Det er et flot bord.
    Kan godt forstå du holder dig fra IKEA indtil videre. De har mange dejlige ting, men kan sørme også være besværlige.

  • Reply
    Therese
    onsdag 9. januar 2008 at 21:36

    Ja for søren Trine 🙂

  • Reply
    Sifka
    onsdag 9. januar 2008 at 23:00

    Jeg købte reoler engang, hvor der var fejl på det ene sidestykke. Jeg ringede og fik prompte det svar, at de næste dag ville komme ud og bytte med en ny reol. No problemo, overhovedet. Jeg tror, at du har været uheldig, men det er da irriterende alligevel. Flot bord, tillykke med det:)

  • Reply
    Therese
    onsdag 9. januar 2008 at 23:07

    Tak Sifka. Det er da vildt de var så søde da du ringede. Til os sagde de, at de aldrig kører gratis ud med ting. Men ja, vi har været heldige, at tale med en gut der ikke helt havde styr på tingene.

  • Reply
    Marianne's mening
    torsdag 10. januar 2008 at 00:55

    Godt kæmpet!!!

    Og det ser ret flot ud dit nye bord 🙂

  • Reply
    Henriette
    torsdag 10. januar 2008 at 01:32

    Hvor er det flot! Fedt at du fik nye plader. Det er bare sådan det skal være.
    Hvornår skal jeg komme og spise ved det?

  • Reply
    Therese
    torsdag 10. januar 2008 at 00:56

    Tak Marianne. Ja, man skal kæmpe skal man! 🙂

  • Reply
    Jonna
    torsdag 10. januar 2008 at 07:34

    Det er da rigtig flot godt det nu er iorden, træls de ikke er der med det samme når tingene ikke er ok.

  • Reply
    Bettina
    torsdag 10. januar 2008 at 08:57

    Godmorgen Therese,

    Undskyld jeg glemte helt at skrive igår, hvor fantastisk du synger og nogle dejlige tekster. Det var rigtigt rart at hører på. Selv om du er trat af Ikea, så skal du huske at du fremover kun kan købe møbler fra Ikea med god samvittighed og tøj fra H&M, ifølge Ninka 🙂
    Hvilket jo er meget praktisk, så er det jo simpelthen etisk, økologisk etc korrekt at købe i Ikea og H&M. Og ABSOLUT ikke fordi man ikke har råd til andet.

  • Reply
    Madame
    torsdag 10. januar 2008 at 10:33

    Jo dit nye bord er rigtigt flot! Men sikke en elendig behandling du var ude for. Den slags er så anstrengende, og helt urimeligt.Jeg har ikke været ude for, at der var fejl ved mine Ikea-køb, men derfor skal de behandle dig ordentligt alligevel.

  • Reply
    Therese
    torsdag 10. januar 2008 at 13:38

    Henriette – Dét skal vi bestemt ha’ fundet ud af. Jeg skal lige over de værste psykiske abstinenser, ellers er jeg ikke sjov at være sammen med 🙂

    Jonna – det er nemlig træls, men nu glemmer jeg det, og nyder mit dejlige bord 🙂

    Bettina – Tak for rosen! Jeg ved at Ninka anbefaler møbler og tøj fra IKEA og H&M….men min næste sofa skal være fra Bolia (tør sgu ikk IKEA igen) og tøjet, det er fra Trendsales 🙂

    Madame – Jeg synes desværre det er alt for tit at jeg hører om den slags behandling hos “de store magneter”. Men det gør bestemt ikke at det er i orden. Store køb, gøre jeg aldrig igen i IKEA.

  • Leave a Reply