Kemi

Hos Catarina, blev der talt om cremer. Hun bruger Ole Henriksen, og det gør jeg også. Jeg elsker hans produkter. Samtidig ved jeg dog at det ikke er “gode” produkter, ved at de indeholder parabener (og det er desværre ikke de eneste to parabener godkendt af Astma Allergi Forbundet: Methylparaben og Ethylparaben) og parfumer. Det er naturlige ingredienser han bruger, men selv den naturligste rosen olie, kan skabe allergiske reaktioner når den kommer på huden.

Jeg kan godt tåle hans produkter, men min samvittighed siger mig ofte af jeg hellere burde bruge Derma, Weleda og Lavera.
Mange kosmetikfirmaer, reklamerer med at de har naturkosmetik, at deres produkter ikke generer den mest sarte hud. Eller også skilter de med at være økologiske – økologi betyder ikke at der ikke kan være dårlige ingredienser i. Kig på indholdsfortegnelsen, få en tester og prøv i en uge inden du køber. De gode produkter har ofte kun 6-7 ingredienser i produktet, de dårlige kan have 32 ingredienser…(min weleda body lotion og derefter Ole Henriksen lotion..).

Det kan godt være at jeg skifter, en dag. Jeg bruger mine parfumer i håret, i stedet for halsen.
Lige nu er jeg glad for det jeg har, men ved hvad det er. Udover hudplejen, bruger vi kun Derma og parfumefri produkter til opvask, vasketøj og rengøring. Det er muligt at dette indlæg er dobbeltmoralsk…men det er vel ok ikke at have taget en endelig beslutning endnu, men deromod tænke meget over det.

1 comments
  1. “Lidt” har også ret. Det handler vel heller ikke om at udskifte og ‘nøjes’ på det hele, men derimod at tænke aktivt over det, og minimere sin berøringsflade.
    Personligt tror jeg dog også at man skal udsættes for en smule, så man ikke går hen og bliver for følsom, når man kommer i kontakt med ‘dårlige’ produkter. 🙂

    Og så er der os andre som over-hele-hovedet slet ikke tænker så langt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Mmmm Kaffe

Sidder i sengen, med en dejlig kop kaffe. Min kaffe er lavet af økologiske kaffebønner, som jeg kværner…
Læs mere
default_featured_image.jpg

Reklame

Jeg er buzzer, for Buzzador. Det er ganske sjovt, og af og til blir’ jeg tilbudt at deltage…
Læs mere
default_featured_image.jpg

Morgenhistorie

Hør Lars Kaalund læse en dejlig novelle “Hvorfor gør vi aldrig noget fantastisk?”. Der er også en novelle…
Læs mere