Mmmm Kaffe

Sidder i sengen, med en dejlig kop kaffe. Min kaffe er lavet af økologiske kaffebønner, som jeg kværner i min kaffemølle. Derefter koger jeg vand, eventuelt fra Anna Kanden (så jeg slipper for kalk i kedlen). Bønnerne kommes ned i enten Eva kanden eller den fra Bodum, og overhældes med lige under kogepunktet vand.
Nydes sort.
Ahhhhhh

8 comments
  1. 😉 He he, man kan da altid drikke en kop mere?
    Det er en billig en fra Exido eller hvad det hedder. Min drøm er en rigtig kværn, og ikke en med knivblade der slår bønnerne i stykker. Men de koster knaster 🙂

  2. mmmm… kaffe er en gude drik. Faktisk holder jeg så meget af GOD kaffe, at jeg kom til at købe en espressomaskine med indbygget kværn, så nu kan der ikke bare serveres god frisk kværnet stempelkaffe men også frisk bryggede espresso’s for ikke at tale om dejlige fløjlsbløde cafe latter :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Reklame

Jeg er buzzer, for Buzzador. Det er ganske sjovt, og af og til blir’ jeg tilbudt at deltage…
Læs mere
default_featured_image.jpg

Morgenhistorie

Hør Lars Kaalund læse en dejlig novelle “Hvorfor gør vi aldrig noget fantastisk?”. Der er også en novelle…
Læs mere