Der er 3 måder…

…. at spise en kæmpeskildpadde på;

1. Man kan bide begge “ender” af og suge fyldet ud.

2. Man kan prøve at spise den i flere bidder – og leve med at det smatter.

3. Man kan spise bunden først, og så spise “skjoldet” der er fyldt med snask, til sidst.

Jeg har udført nummer 3….uhm

21 comments
 1. Ej, der er også en 4. måde:

  Man spiser toppen (altså uden fyld), så fyldet og tilsidst den lækre tykke bund.

  Men det fungerer så godt nok også bedst, hvis man har puttet skildpadden i fryseren et stykke tid, så fyldet ikke er smattet…

 2. Man kan også nippe bunden af i musebidder hele vejen rundt langs skjoldet. Spise bunden og bagefter spise fyldet med en ske. Og så spise skjoldet eller smide det ud. Okay jeg var yngre sidst jeg spiste skildpadder kan jeg se på det hele 🙂

 3. Sifka – det er også godt ja 🙂

  Turbanind – en ske? Hi hi, så skal det være en lille ske. Smed du skjoldet ud? Fy fy 😉 Du må snart købe dig en skildpadde!

  Mor – hi hi ja. Det kan jeg godt huske!

 4. Nu er det yderst sjældent, at jeg spiser de her lækre skildpadder, men når jeg gør, gør jeg det på 2’er-måden. Men vil da prøve 3’eren næste gang. Putter altid den form for chokolade i køleskabet først 🙂

 5. I øvrigt utroligt, at netop denne lille historie giver dig så meget feedback…. så kan man se, hvad folk VIRKELIG går op i, undertegnede inklusiv 🙂

 6. Rikke – Min mund kan ikke rumme en hel skildpadde – hvis jeg også skal kunne tygge den. Det vil tage lang tid at sutte den færdig 🙂
  Og ja, du har ret i at det er lidt sjovt at se hvad folk virkelig går op i. Hi hi hi 😀

 7. Jeg hælder mest til at hælde det hele i munden på en gang, men min mund kan ikke rumme sådan en padde og når man så kæmper for ikke at blive kvalt i padden, så glemmer man lisom at nyde den, så jeg tror jeg primært på 3’eren.

 8. Hehe. Jeg tager den i to bidder. Første bid er ca. 1/4 af skildpadden fordi jeg tænker, “mmmh, den skal nydes over lang tid og flere bidder”. Anden og sidste bid er resten af skildpadden fordi jeg ser alt det lækre fyld ligge dejligt og blødt op ad kanterne, og det ser så godt ud at jeg tænker, “det skal fylde HELE munden – over det hele, god skildpaddefyld-smag over det hele. NAM!” …

  …lidt ligesom med flødeboller (bortset fra at min 1. bid af en flødebolle er… bunden)

  nu har jeg lyst til chokoladeskildpadder…

 9. Jeg spiser også bunden først Christina, altså på flødeboller. Det er helt klart den bedste måde at gøre det på!

  Ned efter en padde!

 10. Hej Jeg leder efter en opskrift på fyldet til skildpadder, da vi er et par stykker der skal lave en gave til en veninde, der elsker skildpadder. Vi har dog valgt at lave vores egne forme, og er på jagt efter en opskrift til fyld. Er der nogen der kan hjælpe??

  Vh Maria

 11. Hej maria
  Jeg kan desværre ikke hjælpe, men måske kan I skrive til Kagekonen, som også har en blog. Måske hun har nogle idéer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Mmmm Kaffe

Sidder i sengen, med en dejlig kop kaffe. Min kaffe er lavet af økologiske kaffebønner, som jeg kværner…
Læs mere
default_featured_image.jpg

Reklame

Jeg er buzzer, for Buzzador. Det er ganske sjovt, og af og til blir’ jeg tilbudt at deltage…
Læs mere
default_featured_image.jpg

Morgenhistorie

Hør Lars Kaalund læse en dejlig novelle “Hvorfor gør vi aldrig noget fantastisk?”. Der er også en novelle…
Læs mere