3 In mad/ mig

Weekend news

Lørdag aften var dejlig afslappende. Efter nogle timer på arbejde, tog jeg i Frb.Centret og fandt en lækker brun strik cardigan. Når man nu ikke kan selv, må man jo købe sig til det 😉

suppe1.jpg
Menuen stod på broccolisuppe, med stegt Hanegal bacon og ristede græskarkerner. Vi sluprede det i os Kasper og jeg. Suppen blev lavet ved at koge 3 gulerødder, 1 porre, 1 løg, 1 pastinak og 2 broccoli i en stor gryde. Når det var mørt, blev det hele hældt i blenderen og blendet til en cremet suppe. Derefter smagt til med hvidløg, salt og peber. Uhm. Og så var der så meget at jeg har frosset to portioner ned til en anden kold aften hvor man lige trænger.
suppe2.jpg

Inden der skulle ses tv, blev der lavet en gang saltmandler og macadamia nødder. Opskriften finder i her hos Liselotte. Jeg brugte 100 g mandler og 100 g macadamia.
mandler.jpg
Melodi Grand Prix, skulle ses. Ikke fordi jeg egentlig havde lyst, men fordi min dejlige veninde Mette sang kor på sang 2, 7 og 8. Jeg stemte og sendte hende og Simon Mathew videre. Nu skal hun til Beograd, tror hun glæder sig.

I dag har vi haft 3. øver med mit band. Nu vil jeg smide dagens optagelser af øveren over på computeren, fra den transportable mp3 optager. Sangene skal sendes til gutterne, så de kan høre det og øve op til næste gang. Jeg elsker mit band. I kan tro det bliver godt. Glæder mig til at kunne invitere jer til koncerter snart. Jeg booker jobs i Maj, og har også eksamenskoncert i Juni. Kom glad 🙂

Min Photoshop er i udu, så billederne er helt almindeligt kedelige i dag….det må der lige gøres noget ved snart!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Marianne's mening
  søndag 3. februar 2008 at 19:54

  Fedt det går så godt med dit band. Jeg glæder mig til koncert!

  Suppen ser ret lækker ud!

 • Reply
  Therese
  søndag 3. februar 2008 at 19:59

  Ja det er nemlig skønt med et godt band!!! Suppen skal du prøve, den er bare SÅ nem og virkelig lækker!

 • Reply
  Madame
  mandag 4. februar 2008 at 11:21

  Din suppe lyder skøn, den skal afprøves her lige så snart, jeg har købt ingredienserne. Dejligt at det går så godt med dit band 😉

 • Leave a Reply