Magisk Mandag

Det har været en skøn skøn dag. Afsted med mig, ud i solen med guitar på ryggen og computeren under armen.
Afsted til skolen, og ha’ en time med Anders. Det er længe længe siden jeg har haft en time, faktisk ikke siden før jeg tog til London.
Han skulle høre optagelserne fra bandøverne, komme med kritik og gode råd. Han kunne rigtig godt li’ mine sange, og kom med mange gode idéer. Det var bare dejligt. Jeg bliver altid så rolig efter en time med Anders. Alle mine spørgsmål og panik-attacks, forsvinder. Pludselig kan jeg GODT overskue at gå på 5. år, snart være færdig med kons. og komme ud i den “virkelige verden” og fyre den af som musiker. Anders er en god én, I sku’ prøve ham 😉
kons4.jpg
På vej til bussen, nød jeg det dejlige vejr og gik forbi nede ved vandet. Ved siden at det smukke gamle skoleskib, lå et militærskib med hajtænder. Noget af en kontrast!
kons5.jpg
Nu putrer rullestegen i gryden, og jeg har lige skyllet min næse med sådan en fætter. Det var slet ikke ubehageligt, og det gjorde godt til min snottud efter at have været ude i kulden. Glæder mig til at se om den har nogen effekt når pollensæsonen starter.
kons3.jpg

4 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere