Stille…

Det er ikke meget jeg skriver disse dage. Torsdag nat døde manden, som det meste af mit liv har fungeret som min far. Tanker og billeder popper konstant op i mit hovede. Det er forfærdeligt at miste, men vi holder alle sammen, og det er dejligt. Han skal begraves på onsdag, jeg er sikker på at der kommer mange – for han vil blive savnet.

Pas på jer selv derude, indtil vi ses igen. Jeg skal lige dykke lidt videre her under vandet.

23 comments
 1. Stille, stille…

  ‘Det gør mig ondt’ er de eneste ord, der kommer til mig lige nu – som til de øvrige kommentatorer.

  Pas på dig selv Therese og værn om samværet med familien, ikke mindst i disse dage.

 2. Det gjorde mig ondt at læse denne post, Therese. Mistede min far sidste sommer, så jeg genkender tankerne.
  Jeg håber, du kommer hel ud på den anden side, og tag dig tiden til at være ked.

 3. Du ved jo selv om min situation om min far, så jeg føler virkelig med dig! Alle de varmeste tanker og tag den tid du har brug for. Du ringer bare hvis du har lyst til at snakke eller ses til en kop kaffe!

  Signe

 4. Igen, tusind tak til jer alle!

  Signe – du er rigtig sød. Hvordan går det med din far? Måske vi kunne ringes ved i aften og sludre lidt. Jeg har også tid til en kop i løbet af ugen hvis du er herinde.
  Knus og kram

 5. Hej Therese

  Jeg ser først din besked nu…
  Men jeg har fri i dag, jeg skal lige over til mine forældre her inden 12 men ellers kan vi ringes ved når det passer. Så kan vi lave en aftale hvis det er.

  Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om