Mød Helge

helge1.jpg
Da jeg i går gik forbi børnetøjsforretningen “Nasse Nöff”, så jeg ham hænge i vinduet. Jeg tog på arbejde, kom hjem og blev ved med at tænke på ham. I morges cyklede jeg igen forbi butikken, han hang der stadig. Efter arbejde var jeg nødt til at gå derind. Jeg var bare nødt til at eje ham – Helge !! (siges med fransk accent).
helge2.jpg
Han er fra “Anne-Claire petit” og kan købes rundt omkring i børnebutikker og på nettet.
helge3.jpg
Han er allerede en del af familien. Katten har ikke vist den store interesse, men jeg er sikker på at de bliver fine venner.
helge4.jpg

22 comments
 1. Lene og Mona – ja han er nemlig rigtig sød er han.

  Flinkonella – Fnis, hvis det er det øverste billede du mener, vil jeg nødig svare 😉

  Alice – du skal da ha’ dig en Helge!

  Valdemarsro – nej, han sad fast i tankerne!!

 2. Nu er jeg selv lidt til bamser (helt uofficielt naturligvis) og kender til det med at blive så facineret at man bare må eje. Helgé er tres tres nuttet, syntes især om at man har valgt at strikke knæ på hans ben, dét er et tegn på klasse er det.

 3. Hej T.bop. Først, velkommen til min blog. Dejligt med nye læsere 🙂
  Og du har ret, det er god bamsestil at ha’ hæklede knæ!!

 4. Lizelotte – måske sidder der en Helge derude og venter på dig!

  Marianne – yeps

  Madame – tøjdyr er dejlige. Uha, en kæmpemus? Det lyder herligt!

 5. Han er SKØØØØØN!!!

  Helt uimodståelig!
  Måske min lille nye nevø, som meget gerne skulle komme til verden i denne uge, skal have sådan en pragtfuld skabning som sin første ven…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Hygge i køkkenet

Kjærsten og jeg har fået gæst. En frøken “snart på jordomsejling“, skal ha’ en lille hånd med rejsebloggen.…
Læs mere