Grønt skift

I lang tid, har vi fået vores grøntkasse fra Coop. Vi har været glade for den, men det var temmelig irriterende selv at skulle hente den. Da jeg så fandt ud af at man kunne få en kasse fra Aarstiderne, til ca. samme pris, skiftede jeg over til dem.
groent1.jpg
I morges stod så den skønneste kasse udenfor døren. Der er kaktusagurker, forårsløg, aubergine, æbler, pærer, tomater, pak choy, ingefær, citrongræs, vanilje, gulerødder, druer og bananer. Nam nam. Vi har valgt den store mixkasse, og ind til videre er det i ulige uger vi skal ha’ den. I de lige uger, tror jeg at jeg vil bestille en mindre mixkasse eller madpakkekassen.
groent2.jpg
Jeg bestilte samtidig et lækkert rugbrød fra Emmerys, og det er bagt uden sukker og mælk.

Jeg synes at Aarstidernes bestillingssystem er genialt. Hvorfor dælen var jeg så lang tid om at finde ud af at det da var dér jeg skulle købe vores økomad?!

Nu venter jeg bare på pakken fra Helsebasen. Jeg er løbet tør for olie og vitaminpiller, og den dutter bare ikke!

20 comments
 1. Vi er også blevet rigtigt glade for Årstiderne, får indtil videre basiskassen hveranden uge, frugt synes vi selv, at vi kan købe. Jeg kan bruge alt for meget energi (tid og spekulation) på det med indkøb, og på den her måde får jeg lidtluft, dejligt 🙂
  Ligenu går vi og overvejer, hvad vi gør den anden uge, for det rækker jo slet ikke 🙂 Har oprettet abonnement hos Skagenfood, men de har et bøvlet system med girokort, og et par ugers venten, så vi dropper det muligvis igen. Måske bliver det alligevel Årstiderne for hele linien – for ja, deres system ER nemlig genialt!

 2. Jeg har overvejet kødkassen, men jeg tror det må vente lidt. Man kan også selv tilvælge ekstra kolonialvarer til sin kasse, så måske det ville være en fed løsning. Uh der skal surfes lidt mere inde på Aarstiderne kan jeg mærke 🙂
  Dejligt at høre at du er glad for det! Så er man mere tryg ikk?!

 3. Bente – du har været uheldig 🙂 Men deres rugbrød er meget bedre end deres hvedebrød.

  Valdermarsro – det lyder som et rigtigt godt valg 🙂 Glæd dig.

 4. Sikken overflod af flotte grønsager og andet godt!
  Jeg opgav i sin tid Aarstiderne, fordi indholdet blev for alternativt til min familie. Men din beskrivelse af kassen lyder nu meget fremkommelig.
  P.t. får jeg kasse fra Sartorvet. Den er absolut ikke alternativ, men som Pigen nævnte, så får man lidt luft ved at det bliver bragt hjem, og man kan bekymre sig om de øvrige indkøb.

 5. Therese, hvilken slags proteinpulver bruger du? Ville egentligt helst have risprotein, men det kan jeg kun finde på Netspiren, men der skal man købe for 600 for at få fri fragt, og det synes jeg er lige i overkanten 🙂 Derudover har Helsebasen jo også langt det største udvalg, så…

 6. Vil stadig gerne høre dit svar mht. protein, men kan se, at Helsebasen igen har udsolgt af en masse varer, så tror bestillingen bliver hos Netspiren denne gang 🙂

 7. Conny – jeg er nok lidt mere alternativ 😉 jeg bliver hurtigt træt af rodfrugter og kartofler, derfor endte jeg med denne kasse som har lidt af det hele. Og en sjov grøntsag eller to.
  De har nu også en masse andre kasser, bla. “kedelig kassen” som har de helt traditionelle grøntsager 🙂

  Madame – selv tak, og god fornøjelse med det 😉

  Pigen – Jeg køber valleprotein Amino-Complex, de har det i Helsebasen. Puha 600 kr for fri fragt, det var meget!
  Jeg er glad for helsebasen, og synes at de hurtigt får deres ting tilbage på lageret. Jeg bestilte tre ting i forgårs, og fik det med posten i dag. God service !
  Jeg kender én der bruger risprotein, simpelthen fordi hun ikke kan tåle det andet. Men man skal virkelig være sart for ikke at tåle valleprotein. Jeg kender ikke til det mærke risprotein, som Netspiren fører. Ninka henviser til noget man får fra england, som er pissedyrt.

 8. Mange tak 🙂 Fandt alligevel det meste jeg manglede hos Helsebasen, så bestillingen er afsendt. Så slap jeg også for at købe en masse, jeg vist i virkeligheden ikke heeeelt mangler 😉
  Min snu kæreste syntes nu ellers at det var lidt dyrt med proteinen, og fandt straks et par eksempler på kæmpespande til kun et par hundrede kroner. Men de er så med jordbær eller chokosmag og fyldt med en masse andet “lækkert” stads. Hehe, så nu har jeg mit, og han kan købe sit eget, hvis det er 🙂

 9. Det er jo problemet med meget af de “fitness” protein produkter. De er fuld af sukker, kunstige smagsgivere og andet lort. Så køb du endelig Valleproteinet – det ved man hvad er ;-)Jeg køber den store spand, 900 gram til 233 kroner. Og så holder den altså LÆÆÆÆNGE

 10. Hold op hvor lyder det lækker med så meget forskellige der er til mange gode måltider.
  Har aldrig prøvet det men måske kan sommetider blive det samme man gøre i.
  Hvor meget koster sådan en kasse bragt til døren?

 11. Alt det flotte grønne kan jeg sagtens skaffe, her hvor jeg er (billeder følger snart) – men rugbrødet Therese – rugbrødet. Jeg vidste slet ikke jeg savnede det, før jeg så dit billede. Så skær en skive – franker det, og sendt det til Unga’s Place i Aluthgama. Tak. 🙂

 12. Den er også super lækker Jonna! Kig ind på Aarstiderne.dk, der er mange kasser at vælge imellem. Denne her er den store mixkasse, og koster 229 kroner. Men der er også både billigere og dyrere alternativer.
  Det kan anbefales.

 13. Hvor du frister 😉

  Jeg vil så gerne have sådan en kasse, men er bange for jeg vil smide for meget ud. At jeg simpelthen ikke får det hele brugt, på grund af mine mange aftenvagter.

  Men det ser fantastisk ud

 14. Marianne – de har mange kasser, så måske er der én der indeholder lige præcis den rette mængde for dig? Min kollega, får den almindelige mixkasse hver anden uge, den er fin til ham og det er sjældent han smider noget ud.
  Skulle man have meget i overskud, kan man altid afmelde næste uges kasse, uden problemer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Lørdagsbolleri

Jeg klager ikke over at fastelavsbollerne er at få hos bageren, længe før fastelavn. Især ikke når de…
Læs mere