En ulykke kommer sjældent alene

Her midt i al glæden over lejlighed, arbejde, Marc Jacobs, sommerferie osv, har jeg fået en meddelelse om at endnu en af mine kære er alvorligt syg. Hjerneblødning, ligget alene hele weekenden. Blir nok aldrig sig selv igen, og hvor meget der i det hele taget er tilbage af hendes gamle jeg, ved jeg ikke.
Jeg havde ellers glædet mig til at måske lave en overraskelse om komme til jordbær midt på ugen…
Hvis hun ikke selv “kommer tilbage”, håber jeg det går hurtigt. Hun er en stærk kvinde der er vandt til at ta’ vare på sig selv.
Jeg tror ikke at hun selv ville vælge at ende sit liv et andet sted end på Ravnsbjergvej, med hunden, drivhuset, mandolinen og de åbne marker.

Øv!

7 comments
  1. Det lyder da væmmeligt, sådan at have ligget alene i mere eller mindre lammet tilstand. Efter at have været sådan en periode igennem med min far ved jeg, at man har vældig brug for hjælp. De bedste ønsker om, at det kommer til at gå godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om