Dagens udfordring

Jeg har købt et par løbesko. Fik dem i posten sidste uge (inden da havde jeg været inde i en løbebutik og tjekke min løbe-“stil”). Men dem jeg fik var for små, så tilbage med dem. Men nu er de rigtige kommet, og i eftermiddag skal jeg på min første løbetur. Tror måske jeg glæder mig! Jeg følger et løbeprogram, der over 10 uger forbereder mig til at løbe i 30 minutter. I dag skal jeg løbe i 3 minutter – og gå 15.

Det er et forsøg på at få noget mere motion. Som det er nu, får jeg 30 minutter på cykel dagligt, men det er i byen med mange stop og forskellige tempi.

Kombineret med pilates, burde det være fint at løbe tre gange om ugen.

Løber I ? Hvordan kom I i gang med det?

9 comments
 1. Supergodt!! Det er fedt at løbe – og benhårdt. Det som folk aldrig fortæller en, er at det tager rigtig lang tid før man kommer så meget i form, at det bliver en fornøjelse at løbe!!
  Jeg har løbet regelmæssigt i flere (mange..) år, løber mest af lyst og fordi det er en dejlig måde at komme ud på.

 2. Det lyder rigtig godt med dit program og de nye løbesko. Jeg har løbet i nogle måneder, men i ferien kom jeg fra det, fordi jeg blev sløj efter et flåtbid – det er meget sejt at komme i gang igen. Jeg burde, for man får langt mere overskud 🙂

 3. Fedt! Jeg loeber ogsaa, foer i tiden byggede jeg formen op med et loebeprogram ligesom du. Det virker, men man skal vaere taalmodig og samtidig ikke springe over.
  I denne omgang har jeg bygget formen op via styrketraening og udholdenhedstraening, det virker ogsaa ret godt synes jeg.

  Held og lykke med formen 🙂

 4. Det er rigtig dejligt at løbe, men den første tid er sandt for dyden ikke særlig sjov. Det er først, når konditionen og benene er ved at være på plads, at det rigtigt begynder at rykke, så hold ved… Og Nike har sgu ret i deres slogen: Just do it! 🙂 Hvor har du handlet løbesko på Nettet? kh Ditte

 5. Super godt at du er kommet i gang. Og fortsæt. Du bliver glad for det på et tidspunkt. Som de andre siger, tager det tid inden du når dertil, hvor du synes at du bare må afsted. Men når du når dertil, er det så fedt.

 6. Grunden til jeg for alvor kom i gang med at løbe er faktisk min kæreste. Det er ret motiverende at møde en marathon løber, så sidste sommer løb jeg kun 5k, men med hans opmuntring meldte jeg mig til e-løbet i oktober og startede sågar til marathontræning i november.

  Jeg havde ikke i min vildeste fantasi sidste sommer forestillet mig at jeg skulle være medlem af en løbeklub eller sågar have Copenhagen Marathon som mål. Men sådan ligger landet nu.

  I øvrigt godt at du supplere med pilates – mavemuskler er min kæphest efter jeg blev skadet i vinter og fik at vide manglede mavemuskler var en stor del af årsagen til min skade.

  God fornøjelse 🙂

 7. Bodil – jeg er sikker på at jeg kommer til at få det som du!

  Madame – ja det vil jeg gerne tro, det med overskud. Jeg er sikker på at du kommer i sving igen lige om lidt.

  F&F – tusind tak! Og i lige måde 🙂

  Ditte – yes, just do it !! Jeg købte dem på løbeshoppen. Link i nyeste indlæg, ellers Google.

  Catarina – jeg glæder mig indtil den dag. Indtil da, vil jeg klemme i!

  Marianne – Wow, hatten af for dig! Hvor er du sej. Jeg glæder mig til at høre mere om din marathon træning. Jeg har tænkt på at det kunne være sjovt en dag at være med i et af de dér dameløb, men nu må vi se.

 8. Stoppede med at ryge og begyndte at løbe for et år siden, og for en uge siden var jeg så med i DHL stafetten i fælledparken – Det er bare så fedt. Det er godt at have et mål at sigte efter, som at træne til en bestemt konkurrence.
  I starten er det osse godt at løbe lidt men ofte, så dine sener og led kan bliver stærkere i samme takt som dine muskler.
  Super at du er kommet i gang, se at punke fyren lidt osse 🙂

 9. t.bop – Sejt med DHL !! Jo, tror du har ret i det med lidt men ofte. Vil løbe igen på lørdag og så mandag. Ta lidt hveranden dag her i starten.

  Fyren??? Ha ha ha, ham får jeg sgu aldrig i et par løbesko. Gid jeg gjorde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

10 timer!

Jeg gik i seng klokken 22. Var bare så møgtræt. Havde sat vækkeuret til kvart i syv, og…
Læs mere