Sved på panden!

Så er jeg kommet hjem efter en tur i parken. 35 minutter blev det til. 4 af dem var løb…..men resten var powerwalk vil jeg kalde det.
Ligesom i går, var mit outfit top-labert. Sorte klaskede bukser med knæ, grønne sokker (eneste tynde jeg havde), grøn hummel t-shirt og sort sportsjakke. Hår sat op i hestehale og mascara dryppende ned af kinden…

F**** hårdt at løbe! Fik instant ondt i lægge og fødder….er nu ikke i tvivl om at skoene er de rigtige, men det dér med kondisko bruger jeg ikke, så bare dér skal mine fødder lære en masse. Jeg er vandt til hæle, eller helt flade sko uden støtte – så mine fødder kan “platfode” sig derudaf.

Men nu er jeg hjemme, og det føles godt! Min krop er brugt, og der pipler stadig sved frem på panden. Snart skal jeg ha mig et bad, men inden da vil jeg spise noget mad. Meget sulten nu. Noget fuldkornspasta med tomatsnask tror jeg det blir’ til. Har også en gang magert okse, måske den skulle vippes med ned i?

Løbeskoene har jeg købt på Løbeshoppen hvor der har en masse gode ting. Skoene var 400 kroner billigere end i butikkerne.

7 comments
  1. Glæder migt til at se dit outfit når du kommer herhjem i morgen, specielt hvad farve dine sokker har, fniiiis:-)

    Stærkt gået vil jeg nok sige, at du er begyndt at løbe.

    Knus

  2. Hi hi ja mor. Mit tøj er bare top lækkert – og helt sikkert også i morgen !!

    Jeg tar skoene med, så ku jeg løbe mig en tur lørdag – i noget tøj der vil få fasanerne til at miste fjerene….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

10 timer!

Jeg gik i seng klokken 22. Var bare så møgtræt. Havde sat vækkeuret til kvart i syv, og…
Læs mere