Til mørke aftener - CopenhagenDaily
6 In bogreolen

Til mørke aftener

Så er der lige blevet bestilt bøger hos Amazon. For sjovs skyld, tastede jeg samme titler ind hos Saxo. Hos Saxo ville de koste 830 kroner – hos Amazon slap jeg med 420, alt inklusiv. Det er bare skønt! Bøgerne er alle på engelsk, men det gør mig intet. Uh jeg glæder mig !!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  fisker & fernández
  onsdag 8. oktober 2008 at 20:21

  Må vi høre hvilke bøger du har investeret i? Jeg køber også altid på amazon, men den amerikanske, men det var nu mest fordi dollaren var lav 😉

 • Reply
  Therese
  onsdag 8. oktober 2008 at 21:19

  Jeg gider ikke betale al den moms fra usa, og bogpriserne i England virker også billigere.
  Jeg har købt lidt Marian Keyes, Ken Follet og Khallein Hossini.
  Garneret med et par bøger om kama sutra og sensuel massage 😉 Glæder mig til at få dem alle i hus, og så kommer der billeder af høsten.

 • Reply
  unsent
  onsdag 8. oktober 2008 at 23:20

  Jeg hvisler lige så stille….bookdepository.cu.uk – der betaler man hverken moms eller fragt. Det er godt at vide til en anden gang :o)

 • Reply
  Therese
  torsdag 9. oktober 2008 at 07:36

  Unsent – oi oi oi, det vidste jeg ikke. Måske man lige skulle kigge derind….der var et par bøger jeg ikke købte nemlig 😉 Tak for tippet!

 • Reply
  CopenhagenDaily » Blog Archive » Gode Pakker
  lørdag 18. oktober 2008 at 11:14

  […] Den anden pakke, var mine bøger fra Amazon. Der skal ikke gå mange dage før jeg er godt i gang med en af dem. Jeg skal bare lige gøre den jeg er i gang med nu, færdig. Udover tre romaner, købte jeg også to “frække” bøger. De er meget smagfulde, og man ser ingen dillere (ja pardon, men hvad skal jeg ellers liige skrive, hi hi). Den ene er en moderne Kama Sutra bog, og den anden er sensuel massage. Kasper må da godt gerne lige gi’ mig en gang laber massage når han kommer hjem – eller også er det måske ham der trænger efter to uger i det skotske højland? […]

 • Reply
  unsent
  lørdag 18. oktober 2008 at 19:35

  Hovsa, så da lige jeg var en klovn – det er selvfølgelig endelsen CO.uk – ikke cu.uk, men det fangede du nok alligevel :o)

 • Leave a Reply