Lufthavne

Jeg kan godt li’ lufthavne. Det er lidt et paradoks, når man tænker på hvor sindsygt bange jeg er for at flyve….
Men jeg elsker stemningen i en lufthavn, jeg synes det er spændende at se på mennesker og gætte på hvor de skal hen. Enten skal de hjem til deres kære, forlade deres kære eller måske på forretningsrejse som gør at de er hjemme igen allerede samme aften.
lufthavn1.jpg
I går sendte jeg Kasper til Skotland. Jeg gik lidt rundt i terminalen, efter at jeg vinkede farvel. Rundede Starbucks og købte nogle kaffebønner med hjem. Tjekkede i billetsalget om Rita var på arbejde – det var hun ikke. Ellers ville jeg ha sagt tak til hende. Købte et blad i kiosken, og tjekkede bagefter om Kaspers fly var ved at være klar. Til sidst gik jeg op til metroen og tog hjem.
lufthavn2.jpg

7 comments
  1. Det er sjovt, Therese, det kan jeg også – jeg var bange for at flyve – skrækslagen faktisk – indtil sidste år. Vips, så blev jeg helt vild med det 🙂

    Men stmningen i en lufthavn er noget særlig, spænding og glæde 🙂

  2. Jeg synes også, der en ren særlig stemning i lufthavne. Min mærkeligste oplevelse i en lufthavn var i Gambia for mange år siden. Bygningen var ganske primitiv og lille, og lufthavneområdet var omkranset af bare en snor!
    Jeg hader også at flyve :o)

  3. Madame – Gambia lyder super spændende !!

    Pigen – 😉 Det sku man da! Er vi venner på Facebook? Er det mig der ikke aner hvad du hedder eller ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

En smule hjemve

Jeg har lige set en fantastisk udsendelse, om skuespillerinden Joanna Lumley’s rejse til nordlyset. Mormors baghave Der sad…
Læs mere