En gyser - CopenhagenDaily
1 In (u)hygge

En gyser

Kasper skrev en sms til mig tidligere
“Vi er stadig på øen Harris, og skal med en færge tilbage til “fastlandet”. Problemet er at det stormer, og færgen ikke sejler”….shit tænkte jeg så. Hvis de først kunne komme med færge i morgen, ville de ikke nå flyet fra Glasgow til København, da det tar’ 7 timer at køre til Glasgow.

Senere skrev han at de ville køre til en by hvor der vist nok gik fly til Glasgow. Jeg tænkte i mit stille sind, lille fly samt stormvejr….uha. Skrev til ham at jeg ikke ville vide hvis de skulle flyve, ville jo dø af bekymring.
For en halv time siden tikkede så denne besked ind
“Vi er nu i Glasgow. Rimelig sindsyg flytur, du ville ha’ tisset i bukserne! Ses i morgen”.

Uh, jeg glæder mig altså til at få ham hjem !!!

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  judith
  søndag 19. oktober 2008 at 18:36

  Uhhhhh godt det ikke var mig;-)
  Men nu kommer han hjem i morgen og det bliver dejligt.
  Krams.

 • Leave a Reply