Privat chauffør - CopenhagenDaily
7 In mig

Privat chauffør

Det var ikke svært at lokke min søde kusine til at køre mig til København. Der skulle bare viftes med løfte om sushi og så benzinpenge. Så slap Katten og jeg for toget, og jeg fik mig en ordentlig gang tøsesladder. Dejligt!

Nu er der lavet en kop te, og måske jeg tar ind til byen senere og drikker en kop kaffe med en veninde.

Sommerfuglene er lettet. Man kan ikke få det hele som man vil ha det, og jeg glæder mig over ny lejlighed, en tur til Cannes, gode veninder, dejligt job og mit gode helbred. At universet lige skænkede mig en fantastisk fyr, var for meget at forlange, men det var sjovt så længe det varede. Det viste sig at vi havde et ret forskelligt syn på livet, og sådan er det jo bare. Der skal nok komme andre.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  pedrsn
  søndag 28. december 2008 at 15:55

  ja . . det ER også mange ting på én gang ;D

 • Reply
  Therese
  søndag 28. december 2008 at 16:03

  Nemlig pedrsn ! 🙂 Og de andre ting jeg så har, er nok bedre end en mand—-after all 😉 Fnis.

 • Reply
  pedrsn
  søndag 28. december 2008 at 17:51

  suk!! jaa, jojo . . . ja altså, det er jo også rigtigt .. men.. altså!!!

  ;o)

 • Reply
  Belle Blues
  søndag 28. december 2008 at 18:13

  Lyder som om julen har været god for dig! 🙂

 • Reply
  Johanna
  søndag 28. december 2008 at 20:50

  Dejligt med jul hos familien, og ikke mindst et tøselift til København. Og ja, der kommer andre… engang 🙂

 • Reply
  Morfar
  mandag 29. december 2008 at 12:47

  Alt godt kommer til den der selv er god 🙂

 • Reply
  Therese
  mandag 29. december 2008 at 20:51

  BB – julen har været ok 🙂

  Johanna – det var dejligt med familie juler, og tøseturen tilsidst. Der kommer nok en anden en dag ja 😉

  Morfar – Jeg gør mit bedste !! 🙂

 • Leave a Reply