Karriereskift?

I morges, to minutter inden jeg skulle ud af døren og til arbejde, begyndte Katten at komme med opkastlyde. Hun kaster af og til op, men det er der nu ikke noget unormalt i. Men denne gang var der blod i, og jeg ringede med det samme til nærmeste dyrlæge – som havde en tid en halv time senere. Perfekt – og hvor jeg dog elsker at bo i København!

Jeg kom derned, Katten kom ud af transportkassen (hun havde det fint, og brokkede sig inden vi gik over at der ikke var mad i skålen…).
Dyrlægen ville ta’ hendes temperatur, men nix. Ingen skal nærme sig prinsessens mest private….Så det blev der ikke noget af. Hun blev følt og trykket på maven, og fik en sprøjte med penicillin. Hun hylede og beklagede sig. Men altså, når man som 13 årig kun har været til dyrlæge 5-6 gange, så er det altså ikke just vandte omgivelser.

Jeg fik et par prøveposer med dyr kattemad som gør noget godt for Kattens tarme. Hun skal også ha en 4 dages pillekur.
Jeg var derinde i max. 15 minutter – regning, 708 kroner !!! Nu vil jeg altid sætte hende i første række, så sådan må det være. Men det ku da være man skulle ha’ tænkt en ekstra gang da man valgte sin karriere??

Nu ligger Katten i sin kurv. Tror hun kommer til at sove de næste tre timer. Jeg arbejder hjemme, så jeg kan holde øje med hende. Hun har spist lidt af det nye tørkost, og indtil videre holder hun det nede 7-9-13!

6 comments
  1. Rigtig god bedring til prinsessen, jeg ved, hvordan det må føles for dig.
    Ja dyrlæger tager sig sandelig godt betalt. Vi har vores katte i dyresygekasse, og det har været heldigt med de dyrlægeregninger, vi har fået.

  2. Madame – Ja, øv det er ikke sjovt. Hun har lige kastet op igen, men der er ikke blod i mere. Nu får hun kun kogt vand resten af dagen og så må vi se om hun kan holde på tørfodder i aften evt.
    Dyresygekasse lyder smart. Siden Katten er indekat, så har jeg aldrig tænkt at det ville være nødvendigt for hun blir jo ikke udsat for noget særligt….nu må jeg se.

  3. Ja man kan dårligt bare tænke ordet dyrlæge, uden at slippe det beløb. Det var i sin tid, hvad jeg ville have været, men sådan blev det som bekendt ikke. Rigtig god bedring med hende!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Skør Kat

Kære Doktor Dyregod Katten har lige spist en ordentlig bid solsikkerugbrød….er det normalt??
Læs mere

Før-juleri

Kransen hænger på døren, kalenderlys og adventskrans er klar. Nu må julen godt komme an. Man må sige…
Læs mere