Svar fra dyrlægen - CopenhagenDaily
4 In kat/ mig

Svar fra dyrlægen

Katten har endnu ikke kastet op. Dejligt! Så begynder jeg at tro på at hun er ved at være sig selv igen. Men jeg fik i dag svar på blodprøverne. Det hele så fint nok ud, bortset fra hormontallet fra skjoldbruskkirtlen. Katten har for højt stofskifte. Så i morgen går jeg ned og henter nogle piller, som hun starter på mandag. Om tre uger skal hun til kontrol, og så HÅBER jeg at de virker og at det er enden på alle dyrlægebesøgene.

Jeg tog på arbejde nogle timer, og er nu hjemme. Helt smattet i knolden. Jeg har ondt i halsen og kan vist se frem til en weekend med slaphed. Pyt, bare Katten er rask. Det er ikke til at bære når ens kæledyr er syge!
Kender nogle af jer til katte med for højt stofskifte?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Madame
  fredag 27. februar 2009 at 08:09

  Rigtig god bedring til både katten og dig, Therese! Nej, jeg har aldrig hørt om en kat med forhøjet stofskifte. Men det er dejligt at høre, at tallene ellers så fine ud.

 • Reply
  Marianne
  fredag 27. februar 2009 at 11:58

  Hej Therese

  Det er noget skidt med katten 🙁 Hun er jo en ældre dame, men forhåbentlig findes der remedier der kan hjælpe (krydser fingre!).

  Har du tjekket: http://www.netdyredoktor.dk/sw12214.asp Der står også en smule her, hvis du scroller ned: http://en.wikipedia.org/wiki/Hyperthyroidism Og ellers kan du måske bare google cat hyperthyroidism og læse lidt 🙂

 • Reply
  Alice M
  fredag 27. februar 2009 at 15:29

  Der findes faktisk mange kattesider på nettet. Blandt andet findes nyhedsgruppen http://www.dk-fritid-dyr-kat.dk/ stadigvæk, og der er faktisk en del der bruger den. Måske nogen ved noget der?

  Ellers er der også skforum.dk som også er brugt at mange opdrættere

 • Reply
  Therese
  mandag 2. marts 2009 at 19:33

  Tak alle. Jeg har kigget lidt rundt omkring på nettet. Kan ikke finde meget andet end det jeg allerede ved.
  Men nu må vi se hvordan det går.

 • Leave a Reply