Jorden er giftig - CopenhagenDaily
1 In mig

Jorden er giftig

En leg som vi ofte legede på legepladserne. Hvem kunne hoppe rundt fra redskab til redskab uden at komme til at røre jorden. Af og til kunne man snyde – lige med en storetå.
Jeg leger stadig jorden er giftig…når jeg går på fortove, leger jeg at man ikke må røre stregerne (det er der vist mange der gør) eller når jeg går over fodgængerovergangen, må jeg kun gå på de hvide (altså dette er ikke HVER gang jeg er ude at gå).
Nu hvor jeg bor på Vesterbros Torv, er det blevet liiidt svært at lege den leg. Der er brosten over alt. Men jeg prøver af og til.

brosten1

Sjovt som det af og til kan være rart at sætte nogle regler for sig selv. I korte perioder naturligvis.
“I dag må jeg ikke gå på stregerne”
“I dag skal jeg ringe til mindst 3 veninder”
“I dag vil jeg kigge efter forårsblomster hver gang jeg går forbi græs”
“I dag vil jeg lytte til min egen sunde fornuft”

…..jeg er i det tænksomme hjørne. Med ét kan dagen gå fra at være ukompliceret, til kompliceret. Man kan være lykkelig det ene øjeblik, og forvirret det næste. Hvad der et øjeblik føltes som frihed og nydelse, bliver pludselig til “hva nu hvis” og regelsæt.

Når jeg går hjem fra arbejde, vil jeg vade på alle stregerne….. jorden er ikke giftig.

brosten2

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Henriette
    onsdag 18. marts 2009 at 14:21

    Det synes jeg er en rigtig god idé

    Der er mange der glemmer at ‘jorden er IKKE giftig’!

  • Leave a Reply