Fabelagtig fødselsdag - CopenhagenDaily
4 In familien/ fest/ kjærsten/ venner

Fabelagtig fødselsdag

Det er ikke så slemt trods alt, at have fødselsdag.
Fredag hold jeg fest for vennerne. Vi hyggede, fik en masse boller, kage, kaffe og bobler. Mmmm. Jeg høstede gaver i stor stil, og kunne lørdag tage mig et langt bad hvor jeg brugte en dejlig øko shampoo, blød og lækker øko hårkur og smurte mig bagefter ind i Dr. Hauschka rosenolie. Endnu mere mmmm.

Søndag havde jeg inviteret til familiebrunch. Min mor, pap-onkel samt to af mine kusiner kom. Pedrsn fandt også sin vej forbi, og ikke mindst kjærsten – som for første gang skulle møde min mor. Det gik nu fint.
Også søndag havde jeg lavet en lagkage. Meget fin og lækker, med blåbær.

Da gæsterne var gået, napsede kjærsten og jeg en morfar. Da vi vågnede, var vi igen sultne, og vi gik ud for at få noget mad.
Vi startede med at gå ned på Værnedamsvej, men der var ingen borde. Æv æv. Så tog vi en taxa ind til Esplanaden, men der var lukket – æv æv æv. Vi gik op mod Kgs. Nytorv, og kjærsten tog mig med ind på denne restaurant. Åh det var dejligt. Maden var fantastisk, boblerne var gode og stemningen perfekt.

fodselsdag

Kan man ønske sig en bedre fødselsdag??

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Therese
  tirsdag 1. september 2009 at 18:06

  Tak Trine Louise 🙂

 • Reply
  Trine Louise
  tirsdag 1. september 2009 at 17:56

  Mums, hvor ser de kager lækre ud…. Tillykke med fødselsdagen!

 • Reply
  judith
  tirsdag 1. september 2009 at 19:12

  Og den smagte så godt at jeg soiste to stooore stykker og fik sukkerchok hi hi.
  En rigtig dejlig dag du fik, og ja selvfølgelig gik mødet med kjæresten din godt. Jeg havde jo lovet at opføre mig ordentligt;-)

 • Reply
  Therese
  onsdag 2. september 2009 at 09:21

  Hi hi Mor, det var også imponerende med de to kæmpe stykker 😀
  Så må jeg hellere advare ham næste gang i skal mødes!

 • Leave a Reply