4 In familien

Et besøg i det skæve bondehus

img_0313
Fredag, tog jeg toget ned til min mor. Hun er siden sidst jeg har været her, flyttet i eget (lejet) skæve bondehus, med have. Jeg havde glæææædet mig til at se det.
Det var ligeså fint som jeg havde forestillet mig.

img_0316
Jeg tog mig en “løbetur” fredag eftermiddag (er begyndt på et begynder løbeprogram), og den omkringliggende natur er så smuk.

img_0315
Vi var ude at handle lidt, og så med skræk at juleguf og kalendere, allerede var på hylderne…. skiltet gir’ ikke så meget mening, hi hi.

img_0312
I går gravede og hakkede jeg i mors have. Ham der boede her før, har ikke gjort så meget ved den, så der er nok at gøre. Jeg plantede en masse forårsløg. Tulipaner, vibeæg, hyacinter, ranunkler og andre fine ting. Blir spændende at se dem til foråret 🙂

img_0311
img_0310
Småfugle er der masser af, så vi fik købt et fuglehus og en masse kugler til at hænge i busken. Der er en masse liv og kvidren nu.

img_0314
Uldsokker, natkjole og træsko – jo jo, er skam en frækkert hernede! Hi hi.

I eftermiddag skal jeg tilbage til København, men inden da skal der hygges lidt mere med kaffe og også løbes en lille tur.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  EmmaLovise
  søndag 11. oktober 2009 at 21:45

  Hvor ser det altså bare rigtig hyggeligt ud!

  (Men fri mig lige for juledimser i oktober måned!)

  😉

 • Reply
  Therese
  mandag 12. oktober 2009 at 09:42

  Hi hi, ja dét må du nok sige EmmaLovise !

 • Reply
  Fru Green
  mandag 12. oktober 2009 at 14:13

  De sidste mange år så har det været i efterårsferien at jeg har spottet de første julevarer. Jeg har dog ikke set nogle endnu … men det kommer nok inden efterårsferien er omme 🙁

 • Reply
  Therese
  mandag 12. oktober 2009 at 16:07

  Ihhh, det er bare alt for tidligt Fru Green 🙂

 • Leave a Reply