4 In mig

Fredag igen

Snart er årets første uge gået.
Årets første uge, hvor jeg har arbejdet på deltid. Fra 35 til 25 timer – det er dejligt. Jeg har nu fri hver mandag, og tidligt fri de andre dage.
Det gir’ mig tid til mig selv, mine venner, at træne og bedst af alt – til musik. Det som jeg jo egentlig kan, og vil lave. Nu håber jeg at det kan køre rundt de næste 4 måneders tid, og så vil jeg vurdere om det skal være permanent.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Karen
  fredag 8. januar 2010 at 22:28

  Tillykke med det! Håber du kan få det til at løbe rundt, så du får tid til musik og andet sjovt!

 • Reply
  Therese
  lørdag 9. januar 2010 at 15:58

  Tak Karen 🙂

 • Reply
  Pigen
  mandag 11. januar 2010 at 18:12

  Nøj hvor lyder det lækkert med deltid! Selv synes jeg, at det er lidt for tidligt (og så passer det heller ikke helt nemt med arbejdet). Men det kunne helt sikkert være skønt, og kunne godt finde på det senere.

 • Reply
  Therese
  mandag 11. januar 2010 at 22:14

  For tidligt? 🙂
  Jeg er ret glad for det, så håber det kan blive ved. Det giver mig en masse dejlig tid.

 • Leave a Reply