Solskinsmad

De klæder hinanden så godt – en af mine absolutte favoritter, nu som morgenmad. Det blir endnu bedre, når melonerne rent faktisk smager af solskin – men der går nok lige et par måneder endnu.

7 comments
  1. Skumle, det skal du gøre. Den søde melon on den salte røgede skinke. I Italien, er det en ligeså populær/gammeldags forret, som vores rejecocktail 😉

  2. et cetera – dét melon og skinke dér, jeg ku leve af det tror jeg. Mmm. Figner, skal da prøves. Dadler og bacon, er jo også en fantastisk sammensætning, så jeg kan godt se det for mig.
    Jeg har aldrig prøvet peber, men det vil jeg huske næste gang.

    Har du prøvet at putte lidt havsalt på din ananas, inden du spiser den? Det er også dejligt.

  3. Jeg spiser det sommetider 2 gange om dagen i Frankrig om sommeren – I looove it – og det er nemlig ligeså godt til morgenmad med croissanter til – som til forkost eller forret om aftenen. Det er ikke så meget andet der kan det, vel?
    Efter sigende skulle røget skinke og figner også være et hit – men fignerne kan jeg ikke li’ – så jeg “nøjes” med melon 😉
    Har du forresten prøvet at putte en smule friskkværnet peber på melonen, Therese – det framhæver smagen intenst …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Lørdagsbolleri

Jeg klager ikke over at fastelavsbollerne er at få hos bageren, længe før fastelavn. Især ikke når de…
Læs mere