Barcelona – 2.del

I Barcelona, ligger der et kæmpestort marked. Vi boede meget tæt på det, så selvfølgelig skulle vi et smut forbi. Der var alt hvad man kan ønske sig af skinker, pølser, krydderier, grønt, ost og frugt. Af de lidt mere specielle råvarer, kunne nævnes snegle, diverse fisketyper, komaver, tunger, hoveder eller hvad med en lille lamme hjerne??…..Der var også et kæmpe udvalg af foie gras og andre, hvad jeg ville kalde, franske specialiteter.

Vi købte nogle saltede mandler, og morgenmad i form af friskpressede juicer og lækre frugtsalater. Hvor gad jeg dog godt at der var den slags marked i København. Et sted hvor man kan få alt hvad man skal bruge…..og nej, syns bare ikke lige at Føtex er det samme 😉

– nå ja, og så havde de sgu ristede løg! Så hvis du skal til Barcelona, skal du bare medbringe lidt brød og remoulurlade, hvis du vil ha’ dig en klassisk pølsemad.

Der kommer meget mere Barcelona.

6 comments
 1. Barcelona ser vanvittig spændende og utroligt tiltalende ud – indtil videre, Therese.:-)
  Jeg har bare aldrig helt forstået, at sådanne markeder ikke kan lade sig gøre, som noget helt naturligt og almindeligt forekommende, også på vores breddegrader. Det er jo ikke fordi råvarerne ikke findes – det ses tydeligt når der laves efterligninger, som altid er store tilløbsstykker – men som åbenbart sjældent kan stå distancen og blive permanente.
  Nå, men jeg kan jo så glæde mig over billederne her – og så selvfølgelig til mine “egne” franske markeder om overskuelig tid. Genialt koncept er det altså: med de ganske få råvarer et voila: et kongeligt måltid i duft, smag og udseende …

 2. Ih hvor ser det altså lækkert ud! Ville ELSKE at have et marked i København ligesom det. Har hørt at der lige er startet noget i Kødbyen, som skal checkes ud – og så er Farmers Market i jægersborggade også godt, men med knap så mange varer.

 3. et cetera- jeg er sikker på at du ville elske byen. De franske markeder, er ligeså dejlige som den Spanske – ihh, hvor ku det være fedt med nogle af slagsen her i DK.

  Conny – he he, snegle smager udmærket….men det blir aldrig en hverdagsspise for mig 😉

  Julie – Jeg har aldrig været til Farmers Market, men det skal helt sikkert prøves. Er der noget i Kødbyen? Hmm, det skal tjekkes ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om