Barcelona – 3.del

Mens jeg sidder herhjemme under dynen, og frygter at min chefs “Mycoplasma” har vandret fra hans kontor, til mit, kan jeg jo sagtens dele lidt flere Barca oplevelser med jer. Så here it is.

Blomsterbod på La Rambla

Vi havde som sådan ikke nogle planer da vi var i Barcelona. Vi stod op om morgenen, fandt noget morgenmad, gik rundt i byen og så på de ting vi kom forbi, shoppede, gik hjem og sov til middag, gik ud igen….ja, altså – vi hyggede max og nød vores ferie.

Man kan blive søvnig af den friske havluft.

En af dagene, efter morgenmaden, gik vi ned af Ramblaen, og ned mod Marina området. Der er så dejligt. Jeg har en soft spot for sejlbåde og duften af saltvand, så det passede mig fint at vi gik derned.

Som skrevet tidligere, havde vi jo dejligt vejr, og jeg fik luftet mine tæer. De er stadig brune(re), men jeg kan se der ikke skal mange uger til, før de vender tilbage til deres torskefars-farve.

Marinaen er stor, og der er sat små boder op med diverse hippievarer, som set i de fleste storbyer. Men det er hyggeligt, og vi gik da også hele turen rundt og så hvad boderne havde at tilbyde. Der ligger fine fiskerestauranter, som er tanden dyrere end i resten af byen.
Vi gik næsten helt ud for enden, og fandt en mindre fancy restaurant til aftensmad – det skulle vi måske ikke ha’ gjort, for paellaen var lige lidt for crunchy. Men kanden med Sangria, var udmærket. Lydtapetet var en masse jubelråb – fodbold. Helt igennem hyggeligt, og autentisk.

At det blir mørkt, gør ikke området mindre smukt. Vi gik hjemad den aften, og der var 18 grader. Hold da fast, hvor var det dejligt. Mon vi snart får varme i DK og mulighed for at slentre rundt i sandaler, klokken 23 ?

Barcelona, er en ret grøn by synes jeg. Den minder ret meget om Cannes, med palmer og andre fine grønne planter. Der var masser af blomster, og folk havde gjort en masse ud af deres balkoner.
Lygtepælene er de fleste steder i centrum, af den gammeldags slags. De er bare så smukke. Jeg kunne ikke lade være med at tage en masse billeder af dem, på en af de åbne pladser vi kom forbi.


Hmm, jeg blir da vist ved med at ha en masse billeder at vise frem, så mon ikke der også bliver en Barcelona – 4.del ?

3 comments
  1. Der er altså noget over byerne sydpå. Især når man rejser fra det meget lidt solplagede Danmark. (Heldigvis at solen ikke helt har opgivet os alligevel).

  2. Næ, her er solen fremme. Desværre har jeg hørt at den forsvinder i aften…
    Man drømmer sig tilbage sydpå 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om