3 In mig/ skagen

Turen går til …

Jeg sidder i toget mod Aalborg. Vi er lige kørt fra Odense, og vi har nogle timer igen endnu. Sammen med mig er Mette, som også var med i Barcelona. Hm, det minder mig om at jeg da ikke har fået skrevet mine Barcelona indlæg færdig, det må jeg hellere få kigget på 🙂

Vi sover en enkelt nat hos Mettes mor i Aalborg, og derfra går turen til Skagen. Jeg har aldrig været i Skagen (ej heller Aalborg), så det hele er meget nyt og spændende.
Vi skal bo i Gl. Skagen, og har en lejlighed helt for os selv.

I morgen ved jeg at den står på kongeligt bryllup, og udover det så står programmet helt åbent.

Hurra – det er sommer!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Liselotte
  fredag 18. juni 2010 at 18:58

  Rigtig god tur og så glæder jeg mig frygteligt til næste lørdag 🙂

 • Reply
  Kenni
  fredag 18. juni 2010 at 19:00

  Sidste sommer var jeg en tur i Skagen, hvor vi alle fire havde en stor fornøjelse af, at komme ud/op på toppen af landet. Det er en tur du ikke må snyde dig selv for, da det er utrolig smukt i det rette vejr. Vi nød også at gå rundt i de smukke gader og bare nyde det vi så og selvfølgelig fik vi en is undervejs.

 • Reply
  Therese
  fredag 18. juni 2010 at 20:17

  Liselotte – du kan tro jeg også glæder mig ! 🙂

  Kenni – hvor lyder det skønt. Jeg er også super spændt på at se Skagen, og opleve det smukke lys. En is skal der til !! – eller to 😉

 • Leave a Reply