Søsygepiller, øko myggeolie og forberedt på varmen

I dag kunne jeg godt bruge en af flyderne nede hos mor

Vi kan endnu en dag se frem til temperaturer nær de 30 grader. Hvor er det dog lækkert. Hvem havde troet efter isvinteren, at vi ville få en fantastisk sommer?
Jeg døjer en smule med varmen, og drikker vand på livet løs. Men jeg ser det som meget positivt, at blive forberedt på denne måned – temperaturerne i Venedig er nemlig over 30….gyyyys. Så jeg kan ligeså godt piske mig selv ud i varmen, og se veninder, købe ind, cykle osv.
Der er ved at være styr på pakkesituationen. Der skal lige vaskes en tøjvask mere, men så er det vist også det. Vildt at være i god tid. I går købte jeg de sidste ting til husapoteket, nemlig søsygepiller. Jeg har hørt fra nogen, at de blev søsyge i Venedig, så man ka’ jo ligeså godt købe dem. Toalettasken er pakket med lækre velduftende økologiske produkter, for i går var jeg så heldig at ha’ en frokost aftale med AC. Jeg havde også købt noget økologisk myggeolie hos hende, er spændt på om den kan holde de blodsugende sataner væk fra Kjærstens og mine lægge.

3 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere