Stevie Wonderful - CopenhagenDaily
3 In musik

Stevie Wonderful

Aldrig aldrig aldrig, har jeg været så lykkelig til en koncert. Vi stod langt oppe, i “Golden Cirkle”, med armbånd og det hele. Det var vel en 10-15 meter fra Stevie tror jeg. Han spillede i 2.5 time, og alt var fantastisk. Hvis jeg kan bare 20% af hvad han kan, når jeg fylder 60, er jeg lykkelig 🙂


Men hvorfor er det lige i Parken vi skal se den slags koncerter? Skulle vi ikke se at få et ordentligt musikhus i København? Jeg foreslår – Carlsberg grunden…… der er MASSER af plads…… Det er en skam at Stevie og hans 12-15 mands orkester, samt gospelkor, skal drukne i beton og dårlig rumklang, og derefter få medium anmeldelser i aviserne…..han fortjener seks stjerner ud af seks mulige.

Min egen lille korte hjemmevideo

Stevie pjatter, og synger med korpigen, optaget på Glastonbury festival i år. Han lavede samme nummer i aften, men med følgende ordveksling: Hun: What you’ looking at??? Han: Your fine ass! Ha ha ha….. han har sgi humor den gamle.

Stevie….wow…… Jeg vil gå i seng, med et smil på læben.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Morfar
  søndag 18. juli 2010 at 08:56

  Alle var vist enige om at det var en fantastisk koncert. 🙂

 • Reply
  Lone
  mandag 19. juli 2010 at 08:03

  Det må virkelig have været en kæmpe oplevelse, Therese 🙂
  Åh, hvor ville jeg gerne have oplevet ham.

  Det er ufatteligt, han kan holde til det – og i den varme. Temperaturen må have været utålelig på scenen.

 • Reply
  Therese
  mandag 19. juli 2010 at 14:48

  Moffe – yeps

  Lone – det var SÅ stort Lone. Wow altså. Ja, der må ha været temmelig hedt deroppe på scenen. Godt han havde hvide lette klude på.

 • Leave a Reply