Stevie Wonderful

Aldrig aldrig aldrig, har jeg været så lykkelig til en koncert. Vi stod langt oppe, i “Golden Cirkle”, med armbånd og det hele. Det var vel en 10-15 meter fra Stevie tror jeg. Han spillede i 2.5 time, og alt var fantastisk. Hvis jeg kan bare 20% af hvad han kan, når jeg fylder 60, er jeg lykkelig 🙂


Men hvorfor er det lige i Parken vi skal se den slags koncerter? Skulle vi ikke se at få et ordentligt musikhus i København? Jeg foreslår – Carlsberg grunden…… der er MASSER af plads…… Det er en skam at Stevie og hans 12-15 mands orkester, samt gospelkor, skal drukne i beton og dårlig rumklang, og derefter få medium anmeldelser i aviserne…..han fortjener seks stjerner ud af seks mulige.

Min egen lille korte hjemmevideo

Stevie pjatter, og synger med korpigen, optaget på Glastonbury festival i år. Han lavede samme nummer i aften, men med følgende ordveksling: Hun: What you’ looking at??? Han: Your fine ass! Ha ha ha….. han har sgi humor den gamle.

Stevie….wow…… Jeg vil gå i seng, med et smil på læben.

3 comments
  1. Det må virkelig have været en kæmpe oplevelse, Therese 🙂
    Åh, hvor ville jeg gerne have oplevet ham.

    Det er ufatteligt, han kan holde til det – og i den varme. Temperaturen må have været utålelig på scenen.

  2. Moffe – yeps

    Lone – det var SÅ stort Lone. Wow altså. Ja, der må ha været temmelig hedt deroppe på scenen. Godt han havde hvide lette klude på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Margit

Så fik jeg endelig min nye guitar. Den er SÅ pæn, og den lyder helt fantastisk !!! HURRAAA…
Læs mere