Hotel Cá Alvise

Hotellet vi boede på i Venedig, havde vi held med. Vi havde ledt og ledt på sider som Hotels.com, Booking.com og lignende. Lige pludselig, faldt vi over “Cá Alvise”, som lod til at ha’ det vi ønskede os: Aircondition, romantik og god beliggenhed.

Vi blev ikke skuffede. Hotellet lå i kort gåafstand fra vandbussen og Markuspladsen. Badeværelset var stort og rummeligt, med boblebad, wc og bidet (som ingen af os benyttede os af, jeg overvejede dog en fodvask…). Sengen var stor og helt perfekt. Vi havde tre vinduer, et på badeværelset samt to på værelset. Udsigten var ned til kanalen og den lille bro der førte os tørskoede over den. Flere gange dagligt, hørte vi operasang fra en af de forbisejlende gondoler.


Der var minibar med alt fra cola, vand, chips og øl, til prosecco og små whiskyflasker. Vi benyttede os af den et par gange, indtil jeg fandt ud af at man altså sagtens kan drikke vandet i Venedig – det smager bare ikke så godt. Der er også små drikkeposter spredt rundt i byens gader, hvor man kan fylde sin medbragte drikkedunk op.

Belysningen kom fra to natlamper og så den smukke håndlavede lysekrone, lavet på Murano øen. Den ø, skal jeg nok komme til at fortælle mere om i nærmeste fremtid.
Der var sparepærer overalt, så lyset blev aldrig heeelt skarpt, men points til hotellet for at være med på miljøfronten 😉

Morgenmaden var en buffet, med brød, croissanter, frugt, yoghurt, juice, kaffe og diverse pålæg. Den var ok, men hvis man vil ha’ noget med æg og andre varme ting, må man gå andetsteds. Vi spiste morgenmad på hotellet tre gange, de andre morgener sov vi for længe…ups. Personalet var ok, men måske ikke helt så servicemindede og venlige, som man kunne ha’ tænkt sig på et hotel  med fire stjerner. Der var de bedre i Paris, eller på vores andet Italienske hotel, som vi kom til efter Venedig. Det er vist også min eneste anke, og vi havde som sådan ikke brug for personalets hjælp til noget.


Så vores varmeste anbefalinger til Hotel Cá Alvise, som I burde tjekke ud, hvis I leder efter hotel i Venedig.

5 comments
 1. Romantik så det basker!
  Måske skulle jeg snuppe manden med på en lille børnefri getaway til Venedig…

  Det lyder som om, at i har haft en rigtig dejlig ferie, jeg er lidt misundelig på togturen, elsker at køre i tog, det er så ustresset i forhold til den ferietrafik, der kan herske på motorvejene ned igennem europa…

 2. Totalt romantisk Anne ! Jeg synes da bestemt at du’ sku hive manden i kraven og ta’ ham med derned.

  Togture er nemlig dejlige og ustressende (medmindre det er forsinket 😉 )

 3. Det ser dejligt ud, men jeg bliver stiktosset, når det netop er så flot og I netop IKKE har brug for personalet. Og når I så skal bruge dem, er de ikke HELT oppe på dubberne. Det gider jeg personligt ikke. Man tager jo netop på hotel for at få SERVICE.

 4. Tja Deborah. Det er også derfor at jeg stiller spørgsmålstegn ved de 4 stjerner. Jeg ved jo ikke om de ville ha vist deres værd, hvis vi rent faktisk havde et problem. Det var bare ikke vores opfattelse, men måske er det Italienske folkefærd ikke helt så servicemindede – medmindre det brænder på – som franskmændene var det.
  Uanset vil jeg til enhver tid anbefale hotellet!

 5. Rygterne vil vide fra min forretningskammerat, der var i Venedig ugen før os (andet hotel), at det vist er en meget generel holdning blandt hoteller i Venedig. Dvs ikke dårlig service, men heller ikke ikke noget man falder på svimen over. Nok en kombination af overflod af efterspørgsel og den italienske folkesjæl.

  Forretningslivet i Venedig kunne godt forestilles primært at tiltrække virksomhedsejere der gør det mere for pengenes skyld end end passionen, da hele Venedig i høj grad er en stor turistattraktion nu om dage. Pænt og hyggeligt er der dog stadig. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om