Før-juleri

Kransen hænger på døren, kalenderlys og adventskrans er klar. Nu må julen godt komme an. Man må sige at det er svært, ikke at komme i julestemning, når man kigger ud af vinduet. Det sner, og det ser ikke ud til at stoppe foreløbig.

Vores skrå vinduer, er dækkede af sne, og jeg prøver flere gange dagligt at fjerne lidt af det, for at få lidt lys ind. Vi bor godt, her i vores lille iglo.

Juletræet i gården, er ved at sne ned, og det blir’ spændende at se om man kan se lysene, når de bliver tændt i aften.

Kjærsten er ude i det hvide vejr, og købe en adventsgave. Uh, det blir’ spændende. Hans ligger klar, og skal bare lige pakkes ind.

Katten ligger igen i garderoben, og har det ikke så godt. Hun fik lidt mad i sig i går, samt i morges. Tilsammen 3 tsk. Lidt af det røg op i formiddag. Æv altså.

I eftermiddag, skal vi til min nieces 8 års fødselsdag. Hun får en fin gave, med perler og andet godt til at lave armbånd. Mon ikke det blir’ et hit. Nu sner det dog helt vanvittigt meget, så om vi overhovedet kan komme til Vanløse, må tiden vise.

8 comments
 1. Hvor er det nogle søde dekorationer, du har lavet, Therese.
  Jeg har købt en lille adventskrans i dag, som jeg vil dekorere noget lignende din til at hænge på døren. Jeg har fuglen til reden og små kugler.

  Spændende, hvad kjæresten har købt til dig 🙂

  Hvor gør det mig ondt at høre, at jeres kat er så syg. Jeg håber inderligt, at den snart kommer sig. Det er så hjerteskærende, når de lukker sig inde med deres sygdom.

  Hvis du har brug for hurtig dyrlægehjælp, kan du få det hos den mobile dyrlæge på Thorvaldsensvej. Hans tlf.nr. er 2892 2694 og han kører ud til patienten (også uden for konsultationstid) modsat ens egen dyrlæge. Han skulle være enormt sød og rar, har jeg hørt fra flere. Det er meget rart at kunne komme kontakt med en dyrlæge hurtigt i weekenderne især.

  Rigtig god bedring til patienten – og ha’ selv en fornøjelig fødselsdag hos niecen 🙂

  1. Tak, Lone. En krans på døren, pynter så meget synes jeg. Vores opgang, er ret kedelig, så det er dejligt med lidt knald på farverne.
   Jeg har også set mange smukke kranse, holdt i varme orangerøde farver, så det kunne være det er inspirationen til næste års krans.

   Kjærsten havde købt den fineste hvide stjerne, til at hænge i vinduet med lys i. Nu lyser den så fint, og jeg blir helt glad i låget når jeg går forbi den.
   Går du tur med Rufus på Rahbeks Allé, kan du helt sikkert se den hvis du kigger op i 4. sals højde :o)

   Katten er heldigvis i bedring, men hvor var det pænt af dig at give mig et telefonnummer til en mobil dyrlæge. Nummeret er gemt, til en anden gang. Det er bare ikke sjovt når de pelsede, er sløje.

   Ha’ en dejlig mandag aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Dagen før …

Så er træet pyntet, grøden står og simrer, ænderne i gadekæret er blevet fodret, julesangene er blevet skrålet,…
Læs mere

Skør Kat

Kære Doktor Dyregod Katten har lige spist en ordentlig bid solsikkerugbrød….er det normalt??
Læs mere