Noget om levering

Forleden, sad jeg på nettet og undersøgte de forskellige leveringsmuligheder. Jeg var løbet tør for vaskemiddel, opvasketabs, wc-papir, kattegrus og mælk. De “tunge” ting.
Irma Torvet, var lidt dyrt (selv om jeg jo ofte handler i Irma, gjorde det nas at se priserne…), Nemlig krævede at jeg købte for minimum 400 kroner og Superbest leverede slet ikke i mit postnummer (!?!??).

Så jeg droppede det.

I går, fik jeg så min store mixkasse fra Aarstiderne, og jublede da jeg så at de nu tilbyder mejerikasser. Tre forskellige slags, en basis, en komplet og en morgenkasse. Jeg blev dog lidt overrasket over prisen, og tjekkede basiskassen.

“4 liter minimælk, 1 liter yoghurt, 1 liter kakao, 125 gram smør og 6 æg – 180 kroner” – bevares så er det både biodynamiske og alt muligt, men det er det skam også nede i min lokale Spar og Irma. Tilsvarende kasse ville i Irma koste 108 kroner. Jeg har ikke regnet ud hvad den vil koste i Spar, som bruger “Naturmælk” samme mærke som Aarstiderne, men det vil jeg gøre næste gang jeg er der.

Nå, men. Så skrev jeg – og mange andre – inde på Aarstidernes fjæsbogsside, at vi syntes det var for dyrt. Svaret blev standard med at en trækasse, service og levering jo koster. Jeg kan bare ikke lade være med at tænke, at hvis man som kunde alligevel får en grøntkasse, en frugtkasse og så mejerikassen, skal man så betale 70-100 kroner pr. kasse for levering…

Jeg synes bare det lugter lidt af grådighed, og det ærgrer mig, for jeg kan sagtens se fidusen i at få det hele leveret til døren.
Jeg er stadig kunde hos Aarstiderne, for jeg synes deres frugt og grønt er lækkert. Det ville dog være smart hvis de lavede et engangsgebyr pr. ordre, som dækkede trækassen, service og levering, og så droppede overpriserne på kasserne.

Det var bare det jeg ville sige – hej ! 😉

12 comments
 1. Jeg skulle lige til at skrive Sartovet på. Vi får leveret en masse på mit job derfra. De kommer til tiden, har indimellem udsolgt, men det har Irma jo også og yder rigtig god service på telefonen. Udvalget i fx pålæg er lidt kedeligt, måske fordi vi har købt ind til frokost dér i et lille års tid, men det er jo en helt anden snak.

  1. Jeg tjekkede dem forleden, virker ganske fornuftigt. Jeg bestilte dog ikke noget, fordi man skulle bestille for minimum 400, og mine indkøb blev lidt over 200. Men måske på mandag, når jeg mangler flere ting, vil jeg prøve igen 🙂

 2. Hvor er jeg glad for dit indlæg! Altså ikke på den lede måde; jeg er ikke glad for, at du bliver snydt (for det synes jeg egentlig, at du gør), men fordi jeg selv er i gang med at overveje de forskellige alternativer indenfor “dagligvarer til døren og gerne i god kvalitet uden at blive flået”, og jeg undrede mig også over prisen på 180 kr.

  I øvrigt forstår jeg ikke trækassen … hvis den er et fordyrende element, så drop da den s**** kasse eller gør den optional, hvis nogen er så vilde med den, at de gerne vil betale ekstra for den. Pap ville være fint med mig – eller pose.

  Kram fra Gitte *der gerne vil have i pose & sæk* 🙂

  1. Hej Gitte, og velkommen til min blog.

   Det er lidt af en jungle synes jeg, det med leveringen, men det er godt at høre at der er flere der er enige i at priserne ér for høje.

   Nu vil jeg forsøge mig med nemlig.com i næste uge. Jeg skal nok melde tilbage hvordan det kører.

 3. Da vi fik kasser fra Aarstiderne, betalte vi 50 kr. i depositum for første levering, og det mener jeg var for at finansiere selve kassen. Det virker som en ret høj premium at betale 70 – 100 kr. for leveringen – det burde de kunne gøre billigere.

  Men til den pris er de sgu velkomne til at hente de fire kasser vi har stående på bagtrappen – der er jo til en større omgang smørrebrød dér. 🙂

  1. Ah ja, David. Det tror jeg du har ret i, at man har betalt et depositum for kassen. Hmm….syns de er lidt for smarte de dér Aarstiderne. Det kan være det er noget meeeeget dyrt økologisk benzin deres biler kører på, udvundet af særlige biodynamiske danske landracekvæg….

   Håber ikke I har spist jer en fredagspukkel til 🙂 Hi hi.

 4. Ja, jeg er også kommet til samme konklusion, hver gang jeg har tjekket priserne på nethandel med dagligvarer. Øv! For det er klart genialt at få sine vare leveret (især til 4. sal). Jeg har prøvet torvet.dk (som nu ejes af Irma), men priserne var simpelthen for høje. Især når nu vi kan nøjes med at handle en gang om ugen, fordi vi har en bil. Men det er da en genial idé, at man “spare” leveringsomkostninger, hvis man bestille flere kasser. Det må Årstiderne da synes er en god forretningsmodel! Jeg skriver gerne en mail til dem, hvis der er flere der gør ligeså 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Lørdagsbolleri

Jeg klager ikke over at fastelavsbollerne er at få hos bageren, længe før fastelavn. Især ikke når de…
Læs mere