Man er vist forkælet

Men man elsker det – og ikke mindst ham der forkæler.

Jeg er sendt til tælling, på tredje døgn, og istedet for at gå på kontoret, blev Kjærsten hjemme. Jeg har fået røde roser, dameblade, en avis hvis jeg ville blive klogere, brød og de små danonino yoghurter som jeg pludselig fik lyst til. Han er en stjerne.

Jeg håber på snarlig bedring, indtil da er det godt at tv’et kan underholde, når man ligger her på sofaneseren.

14 comments
  1. Nothing comes from nothing … så måske har man gjort ét eller andet, så man også “fortjener” forkælelsen – tænker jeg så bare lige 😉 Ellers rigtig god bedring, Therese – og hvis du kan få fingre i serien “Mad Men” (som jeg er blevet totalt hooked på via på Ann-Christines anbefaling) – så er du altså kjempe-godt underholdt, hvis tiden skulle komme til at falde lidt lang på sofaneseren 🙂

    1. Han er så sød, et cetera. Jeg ku vist ikke ha’ været mere heldig :o)
      Jeg elsker Mad Men, og har den faktisk liggende. Måske det skulle være morgendagens underholdning. Jeg tror nemlig ikke at jeg kommer afsted til gravid-yoga ! 🙂

    1. Tak, Fisker. Jeg passer godt på ham, og sørger for at han får så meget væske som muligt. Maden må han tære fra mine fedtdepoter…der sku’ også være til en dag eller to….

  2. Han er en guldklump, ham din kæreste 🙂
    Herhjemme er det den mandlige halvdel af hustanden, som er sendt til tælling. Jeg har været så elskværdig at bede ham spritte hænder, så jeg ikke også bliver ramt 😀 (men ellers bliver der disket op med god mad, masser af te, vitaminer og smoothies, film og nyvasket sengetøj – helt ond er jeg altså ikke!). Jeg kan ikke overskue tanken om at ryge i brædderne med eksamen lurende lige om hjørnet (på fredag er det hele overstået – hvor blev de seks uger lige af?!).

    Rigtig, rigtig god bedring søde Therese! Og giv lige ham kjærsten en krammer fra mig og sig, han er lige til en medalje!

    1. Han er da nemlig en guldklump 🙂

      Hi hi, nårh din stakkels kæreste. Men dejligt at du nusser og pusler om ham. Du er da også en guldklump, søde Lotte.

      Stort pøj pøj på fredag (og føj hvor er tiden dog gået hurtigt). Jeg er sikker på at du klarer den!

      Kram til dig.

    1. Åh, jeg er helt enig. Jeg er ikke hoppet for meget på panodilerne, kun et par gange grundet tandsmerter, men ellers kan jeg altså ikke holde nallerne fra næsedråberne disse dage. Det er også ok, har lægen sagt, bare jeg ikke tar’ dem for længe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere