8 In brok/ mig

Vi nupper én mere…

Altså….først madforgiftning, som så blev til en ordentlig forkølelse. Var til læge i morges, for at få lyttet til min hoste, og der er heldigvis ikke andet i den end en ordentlig forkølelse. Hun ordinerede damp med kamillete og timian. Beroliger bronkierne og løsner slim. Ekstra bonus, din hud bliver blød og lækker.

Men hvorfor stoppe dér, når ens visdomstand også kan begynde at gøre knuder…. Føles som sidst den voksede et stykke, og der gik betændelse i den… Min tandlæge har heldigvis en tid i dag, så nu satser jeg på nogle drugs.
Så er der da vist heller ikke flere kropsdele der kan sætte ud! – VEL ! … zzz

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Rejen (Annemarie)
  onsdag 9. februar 2011 at 11:37

  åhhh stakkels dig, ikke noget værre end tandpine…;-(

  • Reply
   Therese
   onsdag 9. februar 2011 at 11:39

   Det er træls – men ville ikke bytte det for mere racermave 😀

 • Reply
  Lotte
  onsdag 9. februar 2011 at 12:51

  Tsk tsk tsk, sikke da noget lille pus! Godt tandlægen har en tid i dag 🙂
  Og så rigtig god bedring med det hele. Jeg vil ikke komme forbi og kramme dig, for jeg snupper lige selv en svingom i snotkarusellen. Jeeeez! Måske det hjælper på det hele, hvis vi snart får noget forår? (Jeg vælger lige at ignorere, at DMI lover sne og slud…)

  • Reply
   Therese
   onsdag 9. februar 2011 at 17:19

   Åh, stakkel altså. Det er den mindst sjove karussel jeg kender ! <3
   Tandlægen var en redningsmand, og efter at ha rodet rundt i tanden (den sku renses og "hov der sidder et sesamfrø, dét kan jeg godt fange med den hér skraber".... fik jeg penicillin til 5 dage.

 • Reply
  Vevika
  onsdag 9. februar 2011 at 13:20

  Ohhhh nej, det lyder da intet mindre end frygteligt! God bedring med det hele.

  • Reply
   Therese
   onsdag 9. februar 2011 at 17:20

   Tak, Vevika. Det er ikke særlig sjovt, nej.

 • Reply
  Dot
  onsdag 9. februar 2011 at 18:25

  Åhh mussi, det lyder sgi hårdt. Dog vil jeg tilføje at damper man igennem med fuld gas over længere tid vil din hud gå fra blød og lækker til en sej, rødplettet kedelig sag…. Im just saying. Jeg præsterede dette sidste år, da det kun var mens jeg dampede at min hoste gik i pause-mode 🙂 Yessir.
  God bedring og lad endelig være med at smitte din tjener, ahem. Det er virkelig dumt med 2 syge mennesker og ingen tjenere :-/
  Kh Dot.

  • Reply
   Therese
   onsdag 9. februar 2011 at 18:56

   Det er så nederen, Dotski. Jeg bussede forbi din lejlighed i dag, og sendte dig en kærlig tanke om snarlig te, glæder mig allerede.

   Har dampet to gange nu, og smører mig ind med ansigtsolie bagefter. Håber det virker, for vil da ikke blive en rødplettet kedelig sag 🙂

   Tjeneren er på arbejd, men har sørget for at der er mad i fryseren og film på tv’et. Dejligt.

   Kys

  Leave a Reply