Aftenstemning

På spisebordet, står en buket påskeliljer. De dufter svagt af forår, og jeg kan ikke lade være med at glæde mig. Nu taler vejrfolket om mere sne, og det er egentlig ok med mig. Bare det er væk inden vi skriver marts.

Både opvaskemaskinen og vaskemaskinen, snurrer lystigt. Kjærsten er på arbejde, så det er bare Katten og jeg på skansen. Spunken sover vist, for der er ikke meget rumsteren derindefra.

Jeg synes allerede penicillinen virker lidt på min tand (og ellers er det placeboeffekten, men den er også velkommen), så jeg prøver at drikke en kop varm te. Suppen jeg spiste for lidt siden, nåede at blive lunken, men det var også ok.
Tandlægen var en stjerne, selv om han var lige lovlig frisk på at jagte en birkes der havde gemt sig under en hudflap (adrrr), og han gravede løs med et ret spidst instrument (dobbelt adrrr). Vi aftalte at jeg kommer derop når tanden har det bedre, for at få renset bisserne. Ellers kan eftersyn vente, til efter Spunken er kommet til verden. Jeg går der hver 3. år, så det er lige til at klare.

Måske skal der ses en film senere, eller også blir jeg her i køkkenet, hvor aftenstemningen er helt rigtig. Der er mange blogs der kan læses, butikker der kan besøges og billeder der kan printes ud til Spunkens babybog.

God aften til dig.

2 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere