Stoddermenu - CopenhagenDaily
4 In mad

Stoddermenu

En bakke kartofler er sat over til kogning. Når de er færdige, skal de sammen med forledens culotte og nogle løg, skæres i tern. Så skal det hele steges på en pande, og serveres med spejlæg, ketchup og HP sauce.

Kald os bare stoddere, for aftensmaden er en gang biks.

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Liselotte
    onsdag 16. februar 2011 at 19:28

    Det fik vi i forgårs. Jeg elsker det! 🙂

    • Reply
      Therese
      onsdag 16. februar 2011 at 20:45

      Det smagte helt fantastisk. Mums !

  • Reply
    Trine Louise
    onsdag 16. februar 2011 at 22:04

    Hehe – vist en meget udbredt ret. Vi fik det igår! Bare med rester fra kalkunbryst og ovnbagte rødbeder…

    • Reply
      Therese
      torsdag 17. februar 2011 at 09:40

      Mums, Trine Louise. Det ér jo bare en klassiker, som man så hurtigt kan lave af rester. Den er lækker.

    Leave a Reply