Bagt og smagt - CopenhagenDaily
5 In mad

Bagt og smagt

Pølsehornene blev godkendt, og bollerne var himmelske. Ølandshvede, smager fantastisk.

You Might Also Like

5 Comments

  • Reply
    foodfanatic
    torsdag 17. februar 2011 at 21:44

    De boller ser himmelske ud. Jeg har aldrig prøvet at bage med ølandshvede. Er der en stor forskel?
    Kh Nadia

    • Reply
      Therese
      fredag 18. februar 2011 at 11:19

      Ølandshvede er nemmere at arbejde med end spelt, og indeholder meget gluten, så dejen blir hurtig smidig og lækker. Farven er lidt gullig i det, og hveden smager af meget. Rent ernæringsmæssigt og bager-fagligt, må jeg være dig svar skyldig, da jeg ikke bager så ofte at jeg kan være så detaljeret :o)

      Men prøv det.

  • Reply
    Kjærsten
    fredag 18. februar 2011 at 15:14

    Det smager i hvert tilfælde totalt i orden 🙂

  • Reply
    Marianne's Mening
    lørdag 19. februar 2011 at 07:58

    Hvor ser det lækkert ud. Mon jeg kan få min mor til at bage boler imorgen, når jeg er på besøg 😉

    • Reply
      Therese
      lørdag 19. februar 2011 at 09:46

      Mon ikke hun kan overtales 😉 Mums

    Leave a Reply