Hverdagsbolleri - CopenhagenDaily
5 In mad

Hverdagsbolleri

I går blev der bagt, i det ganske danske blogland, så da jeg stod op i morges, havde jeg virkelig lyst til at bage. Ak, der var intet gær at finde i hjemmet, så jeg måtte vente til senere.
Nu har jeg så til gengæld også været flittig, og det blev til en portion grove boller af ølandshvede, spelt, squash og græskarkerner – tilsat ekstra fiber – , samt 12 pølsehorn af lige dele spelt og hvedemel. Pølserne er de gode fra Hanegal, og jeg håber at hornene blir’ godkendt af Kjærsten, som vist er ret så pjattet med lige præcis dette bagværk.

Om et kvarters tid, er efterhævningen ovre, og den første plade ryger ind. Jeg ser frem til en lun bolle, med en skive ost. Mums, det blir’ lækkert.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Liselotte
  torsdag 17. februar 2011 at 19:50

  Uhm… hvor blev jeg lige sulten 🙂

  God fornøjelse med ostebolleriet ,-)

  • Reply
   Therese
   torsdag 17. februar 2011 at 20:46

   Håber du snart har risengrød at sætte tænderne i, Liselotte 🙂 Ellers må der da være flere af dine onsdagsboller tilbage ?

   Bolleriet var en fornøjelse, og gentages gerne :o) – også med ost!

 • Reply
  David Mc Nally
  torsdag 17. februar 2011 at 20:05

  Pølsehorn bliver altid godkendt. Særligt med pølser fra Hanegal – jeg har boet få km derfra, og vi hentede vores første kat på gården. (Den var levende, for god ordens skyld…)

  • Reply
   Therese
   torsdag 17. februar 2011 at 20:47

   Ha ha, ser pakken for mig “Kat fra Hanegal – i lammetarm” …. 😉 Men de laver nu bortset fra det, nogle ret lækre pølser og pålæg, Hanegal.
   Måske O tar’ et pølsehorn med til dig i morgen, hvis ikk’ han selv vil spise dem allesammen.

   • Reply
    David Mc Nally
    torsdag 17. februar 2011 at 20:59

    Jeg vil synes det er okay, hvis han nom’er dem alle. 🙂

  Leave a Reply