Kryymyyy - CopenhagenDaily
1 In bøger/ mad/ mig

Kryymyyy

Det er muligt at jeg ikke kan fordrage at læse krimier, men jeg gider godt se dem i tv. I går var det Wallander jeg havde en aftale med, i aften er det Poirot. Totalt oldschool med den lille mærkelige pingvin-mand, men det er hyggeligt synes jeg.

Mandagen har været stille og rolig, med dejligt søsterbesøg i morges, og ellers i hausfrauens tegn. Der er handlet til det meste af ugen, og bestilt kasser fra Aarstiderne – en med special frugt og en med grøntsager. Aftensmaden var fiskedeller med råkost (man kan jo desværre ikke gro en spunk af fastelavnsboller) og en omgang grovboller mere er bagt. Ikke værst.

Nå, så er der “Påråååt”.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Signe
    tirsdag 22. februar 2011 at 09:40

    Jeg elsker Poirot – men må undvære ham lige for tiden, da jeg desværre bliver nødt til at gå i seng ved 22 tiden. Gusse har fået for vane at vågne kl. 5.30 – og fra øjeblikket han åbner øjnene er der fest og ballade…( den morgenfriske lille bandit 🙂 )

    Gaaab fra mig, som allerede har været oppe i mange timer 😉

  • Leave a Reply