Bendt Bendtsen & Installatørens natmad

Mette og jeg, indtog vores frokost i Ida Davidsens selskab. Vi havde aldrig været der før, så det var en oplevelse.
Der var hyggeligt, mørkt og kælderagtigt. Ved bordene, sad alt fra turister der havde fundet stedet via “Lonely Planet” og ærkekøbenhavnske midaldrende mænd.

Vi gik op til montren, og begyndte straks at savle. Vi var meget i tvivl om hvor meget man ku’ spise, men bestemte os for to stykker. Begge valgte vi en “Fiskefilet Forår”, sprødstegt fiskefilt med rugbrød, garneret med rejesalat og grønne asparges.
Mette tog en “Bendt Bendtsen”, som var roastbeef med pickles, kartofler, peberrod og spejlæg. Jeg sprang på en roastbeef med kartoffelsalat.

Efter vores to stykker, kiggede vi på hinanden – vi ku’ altså godt spise et stykke mere. Op til montren, hvor Ida D. stod og præsenterede alle stykker med smørrebrød. Vi sprang på en “Installatørens natmad”. Svinekotelet, bløde løg, æble og varm skysøuws. Totalt oldschool, og meget dejligt.

Så var vi mætte.
Det var en dejlig oplevelse, og med to vand hver, lød regningen på 270 kroner pr. mand. Jeg havde frygtet det værste, når man tænker på hvor kendt et sted det er, så jeg var fint tilfreds.

Billeder? Tja… jeg spiste for hurtigt til at kameraet ku’ følge med 😉

4 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Lørdagsbolleri

Jeg klager ikke over at fastelavsbollerne er at få hos bageren, længe før fastelavn. Især ikke når de…
Læs mere