Forårsmad - CopenhagenDaily
4 In mad

Forårsmad

Efter den basse af en is, jeg fik pattet i mig tidligere, var det meget smart med noget let aftensmad. Den stod på friske forårsruller, med kinarejer og kylling.
Jeg snittede fenikel, porre, gulerod, rød peber, agurk og bønnespirer (ok, de var ikke snittet, spirerne), og stegte de rå tigerrejer i olivenolie hvori jeg havde presset et stort fed hvidløg.
En rest kyllingelår, blev strimlet, ta-dah – to slags “kød” til rullerne.

Rispapir blev blødt op i lunkent vand, og så var det ellers at putte det ønskede fyld i. Rulle rulle. Færdig. Herlighederne blev delt på midten, og indtaget med fingrene. Dyppelse bestod af sød chillisauce samt soya.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Catarina
  onsdag 23. marts 2011 at 06:53

  Mums – det kunne jeg godt lige sætte tænderne i også nu som morgenmad. 😀

  Det må jeg prøve at lave en dag. 😉

  • Reply
   Therese
   torsdag 24. marts 2011 at 10:28

   Jeg kunne også sagtens ha’ spist en af dem, til morgenmad, hvis der var flere tilbage. Det var der dog ikke 😉 Det er der sjældent når jeg laver dem. Hi hi.

 • Reply
  Vevika
  onsdag 23. marts 2011 at 11:09

  Nuuuj, de smager så godt. Vi fik dem tit og ofte, da vi rejste rundt i Vietnam og hjemme hos os hedder de Vietnam-ruller. Og vi må snart have dem igen… De passer perfekt til årstiden.

  Men jeg synes at rispapiret er irriterende at arbejde med. Nogle gode fif?

  • Reply
   Therese
   torsdag 24. marts 2011 at 10:34

   Jeg kender dem også fra vietnamesiske restauranter, så det gir’ meget god mening 🙂

   Mht. rispapiret, så har jeg mellemstore stykker runde rispapir. Jeg fylder en skål med vand fra elkedel, varmet op til ca 40 grader. Så tar’ jeg et stykke rispapir, og gør det vådt – til det er lidt slattent, men ikke helt “kondom” agtigt. Over på en talerken, og rulle rulle hurtigt. Gir’ det mening? :o)

  Leave a Reply