KT - kærlighed - CopenhagenDaily
2 In musik

KT – kærlighed

Nu smutter jeg i Amager Bio – jeg skal se KT Tunstall. Jeg glæder mig. Sidst jeg så hende, var hun fantastisk – jeg er ret sikker på hun stadig er det.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Michael tonny
  torsdag 24. marts 2011 at 12:49

  må lige høre om KT så var som forventet – var det en fed aften – jeg kunne desværre ikke deltage men ville meget gerne.

  • Reply
   Therese
   torsdag 24. marts 2011 at 12:58

   Hej Michael 🙂

   KT var rigtig godt. Vi stod forest i starten, og havde desværre elguitarisindens monitor, lige i masken. Lydmanden var ikke samarbejdsvillig til at skrue ned, så efter 3-4 numre, rykkede vi bagud. Der var lyden meget bedre, omend guitaristen stadig dominerede, og det var meget svært at høre keys.
   Men bortset fra det, var KT i storform, og havde et overskud man sjældent ser. Rigtig fedt.

   Se hende næste gang du har muligheden for det ! 🙂

  Leave a Reply