Den farvede kommode

Den ville godtnok pynte herhjemme. Moneterne har jeg dog på ingen måde, men inspireret kan man jo altid blive.
Når Spunkens seng skal herhjem, er der ikke længere plads til to af vores kommoder (han skal være i vores soveværelse). Derfor leder jeg nu efter en ny kommode, der kan stå i køkkenafdelingen, og samtidig kunne rumme Spunkens tøj. Den må gerne være lidt “smart”, og der skal stå en lampe på den og sådan noget. Så ud med Ikea, og ind med noget ala “den farvede kommode” – men jeg må nok selv få gang i en malerpensel, eller nowt :o)

Indholdet fra de to kommoder der ryger ud? Jo, den arbejder jeg lige på…det er mest sengetøj og håndklæder, så jeg ruger på en opbevaringsmulighed ude på badeværelset.

Vil du kigge på flere af de fede møbler fra “Nova Møbler”, ka’ du klikke her.

4 comments
  1. Kan I ikke have en opbevaringskasse på hjul under sengen til sengetøj og den slags?
    Fungerer simpelt hen så godt, synes jeg.

    Og super lækker kommode og super mange penge, men spørgsmålet er, om du bliver tilfreds, hvis du selv skal i gang med en malerpensel eller om du simpelt hen skal vente lidt og evt. ønske dig penge på vegne af lillemanden og så købe en til ham, når der er nok?

    1. Jeg har overvejet at købe sådanne plastikkasser m låg, så det gør jeg nok. Vi har dog en lidt fjollet seng, så der kan ikke være noget under den. Men kasserne kan evt stå i garderobeskabet.

      Jeg tror ikke jeg ville blive tilfreds med en hjemmegjort kommode, så det ender nok m at jeg køber den – på et tidspunkt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Næsten klar

I morgen kl 10, kommer flyttefolkene. Skal lige pakke nogle småting, fragte Katten til den nye adresse og…
Læs mere

Muuuh ?

Hvis nu der var nogen der undrede sig over hvad/hvem Koen var, som beskrevet i dagens tidligere indlæg,…
Læs mere